Shampo për larjen e makinave

SKU: P001085
Pastron tërësisht, mbron bojën dhe i jep asaj një shkëlqim të mrekullueshëm. Me substancat e tij detergjente, ai largon pluhurin, papastërtitë dhe të gjitha mbetjet e vajit dhe yndyrës pa lënë mbetje dhe është lehtësisht i biodegradueshëm. Mësoni më shumë
  • krijon efekt shumë të mirë shkëlqimi
  • efekt i shkëlqyer i ujit mbi bojë
  • efekt i lartë larës dhe pastrimi
  • përshtatet për polikarbonatin
Burimet e furnizimit
ghs07
Pastron tërësisht, mbron bojën dhe i jep asaj një shkëlqim të mrekullueshëm. Me substancat e tij detergjente, ai largon pluhurin, papastërtitë dhe të gjitha mbetjet e vajit dhe yndyrës pa lënë mbetje dhe është lehtësisht i biodegradueshëm.
Për pastrimin e sipërfaqeve të lyera. Ofron një gamë të gjerë përdorimesh falë përputhshmërisë së lartë të materialit.

Application

1. Hiqni paraprakisht çdo papastërti të trashë duke ushtruar trysni të lartë ose duke hedhur ujë me presion. 
2. Shkundeni mirë përpara përdorimit. 
3. Në fund përzieni shmapon për larjen e makinës me ujë (40 ml për 8 litra ujë). 
4. Përdoreni dhe shpërndajeni me sfungjer për larjen e makinave (Artikulli nr. 1549). 
5. Më pas shpëlajeni mirë me ujë dhe thajeni ose fshijeni. 
Shënim: Mos e përdorni në bojë të nxehtë, sipërfaqe të nxehta ose në rrezet e drejtpërdrejta të diellit!
SKU
Informacione
Container type
Container contents
Language line
PU
Pallet unit
Container type: shishe plastike
Container contents: 1 l
Language line: D-GB-I-E-P
PU: 6
Pallet unit: 510

Informacione për Produktin

Fletë e të dhënave të sigurisë

Images and documents

Motor oils - Made in Germany

BestBrandLogos
Rishikimi yt Rishikimi yt
Ju lutemi shkruani emrin tuaj
(Opsionale)
(Opsionale)
Ju lutemi jepni një email të vlefshëm
Ju lutemi jepni një përmbledhje
Ju lutemi jepni një përshkrim për vlerësimin
Kjo është një fushë e kërkuar.

Në mënyrë që të jemi në gjendje t'i përgjigjemi reagimeve tuaja dhe të përmirësojmë shërbimin tonë si rezultat, ne do t'ju kontaktojmë në raste individuale, nëse është e nevojshme, me pyetje individuale dhe gjithmonë me një kërkesë për konfirmimin e vlerësimit tuaj në adresën e postës elektronike që keni dhënë (Neni6 (1) lit. f DSGVO).

Your opinion is important to us!

Be a trailblazer and rate the product, so that others can benefit from your experience and we can keep on optimising!
Jane Doe 13.06.2024
Your opinion is important to us! Be a pioneer and rate the product so that others can benefit from your experience and we can always optimize!
Jane Doe 13.06.2024
Your opinion is important to us! Be a pioneer and rate the product so that others can benefit from your experience and we can always optimize!
Klientët e biznesit
Kontaktoni ekspertët tanë tani. Gjeni personin e duhur të kontaktit në zonën tuaj
Konsumatorët privatë
Gjeni tregtarë të përshtatshëm në zonën tuaj. Shpejt dhe e lehtë me kërkimin tonë të burimit të furnizimit.