Pastrues i sistemeve të kondicionimit (Spray)

SKU: P000577

Pastrues special për të hequr lehtësisht dhe me efikasitet mykun dhe bakteret nga sistemet e ajrit të kondicionuar pa bërë çmontime. Lë një aromë të këndshme e të freskët pas pastrimit. Duhet të respektohen rekomandimet për servis për pastrimin e sistemeve të ajrit të kondicionuar të specifikuara nga prodhuesit e automjeteve. Përdorni me kujdes p ...

Mësoni më shumë
 • disponohet raport mikrobiologjik
 • kujdeset për aromë të freskët, të pastër
 • shkatërron mykun dhe bakteret
 • largon aromën e mykut
 • formon një shtresë mbrojtëse
 • Shfaq më shumë
Burimet e furnizimit
Pastrues special për të hequr lehtësisht dhe me efikasitet mykun dhe bakteret nga sistemet e ajrit të kondicionuar pa bërë çmontime. Lë një aromë të këndshme e të freskët pas pastrimit. Duhet të respektohen rekomandimet për servis për pastrimin e sistemeve të ajrit të kondicionuar të specifikuara nga prodhuesit e automjeteve. Përdorni me kujdes produktet biocidale. Lexoni gjithmonë etiketën dhe informacionin e produktit përpara përdorimit.
Për pastrimin dhe dezinfektimin e sistemeve të kondicionimit të makinave, automjeteve tregtare, autobusëve dhe shtëpive.

Application

Paketim sipas porcioneve:
Një shishe mjafton për një automjet ose një sistem klimatizimi. Duhet respektuar rekomandimi për servis nga prodhuesi për pastrimin e sistemit të ajrit të kondicionuar, nëse ka një të tillë. Nëse nuk ka rregullore nga prodhuesi i automjeteve për pasagjerë për llojin, duhen ndjekur rekomandimet e përdorimit nga LIQUI MOLY. Në rastin e sistemeve të ajrit të kondicionuar në automjetet tregtare, autobusët dhe shtëpisë, hidheni lëngun e pastrimit direkt në sipërfaqen e avulluesit nëse është e mundur.

Rekomandimi për përdorim nga LIQUI MOLY:

 • Hapni xhamin gjatë procesit të pastrimit. Shmangni thithjen e tymrave gjatë pastrimit.
 • Kontrolloni nëse rrugët e kullimit të kondensimit janë të lira.
 • Thani sipërfaqen e avulluesit duke përdorur cilësimet e mëposhtme të ngrohjes dhe ventilimit për 10 minuta duke e mbajtur motorin në punë: Fikni ajrin e kondicionuar dhe vëreni në modalitetin e riciklimit. Vendoseni çelësin e shpërndarjes së ajrit te pedalet. Çojeni çelësin e kontrollit të temperaturës dhe përzgjedhësit të ventilatorit në maksimum.

Pastroni kondicionerin:

 • Futni sondën e pastruesit në drejtim të avulluesit (në mes të automjetit) (shihni udhëzimet e veçanta të automjetit në lidhje me informacionin e ajrit të kondicionuar: LIQUI MOLY (liqui-moly.com)).
 • Duke aktivizuar pastruesin dhe duke lëvizur me kujdes sondën e spërkatjes para dhe mbrapa, avulluesi shpëlahet dhe pastrohet plotësisht.
 • Lëreni lëngun pastrues të veprojë për 15 deri në 20 minuta.
 • Thani sipërfaqen e avulluesit për 10 minuta duke përdorur të njëjtat cilësime të sistemit të ngrohjes dhe ventilimit si përpara pastrimit.
 • Ndërroni filtrat e pluhurit dhe polenit.

Shënim: Fshini çdo derdhje të pastruesit duke përdorur një leckë të lagur dhe ujë.

SKU
Informacione
Container type
Container contents
Language line
PU
Pallet unit
Container type: kanoçe aerosoli
Container contents: 250 ml
Language line: D-GB-I-E-P
PU: 6
Pallet unit: 990

Informacione për Produktin

Fletë e të dhënave të sigurisë

Images and documents

Motor oils - Made in Germany

BestBrandLogos
Rishikimi yt Rishikimi yt
Ju lutemi shkruani emrin tuaj
(Opsionale)
(Opsionale)
Ju lutemi jepni një email të vlefshëm
Ju lutemi jepni një përmbledhje
Ju lutemi jepni një përshkrim për vlerësimin
Kjo është një fushë e kërkuar.

Në mënyrë që të jemi në gjendje t'i përgjigjemi reagimeve tuaja dhe të përmirësojmë shërbimin tonë si rezultat, ne do t'ju kontaktojmë në raste individuale, nëse është e nevojshme, me pyetje individuale dhe gjithmonë me një kërkesë për konfirmimin e vlerësimit tuaj në adresën e postës elektronike që keni dhënë (Neni6 (1) lit. f DSGVO).

Your opinion is important to us!

Be a trailblazer and rate the product, so that others can benefit from your experience and we can keep on optimising!
Jane Doe 22.06.2024
Your opinion is important to us! Be a pioneer and rate the product so that others can benefit from your experience and we can always optimize!
Jane Doe 22.06.2024
Your opinion is important to us! Be a pioneer and rate the product so that others can benefit from your experience and we can always optimize!
Klientët e biznesit
Kontaktoni ekspertët tanë tani. Gjeni personin e duhur të kontaktit në zonën tuaj
Konsumatorët privatë
Gjeni tregtarë të përshtatshëm në zonën tuaj. Shpejt dhe e lehtë me kërkimin tonë të burimit të furnizimit.