Vaj armësh GUNTEC

SKU: P005116

Vaj i veçantë me ngjitje të lartë, viskozitet mesatar për ruajtjen dhe lubrifikimin e armëve dhe pjesëve metalike. Garanton mbrojtje optimale nga gërryerja dhe konsumimi për komponentët lëvizës dhe në të gjitha pikat e lubrifikimit. Falë vetive të mira penetruese dhe mbrojtjes së lartë kundër rrëshirës, ​​është ideal edh ...

Mësoni më shumë
  • përpunim tejet i lehtë
  • mbrojtje afatgjatë ndaj gërryerjes
  • pa acide
  • nuk gomohet dhe nuk ngjit
  • qëndrueshmëri e shkëlqyer e cipës lubrifikuese
  • Shfaq më shumë
Burimet e furnizimit
ghs07
Vaj i veçantë me ngjitje të lartë, viskozitet mesatar për ruajtjen dhe lubrifikimin e armëve dhe pjesëve metalike. Garanton mbrojtje optimale nga gërryerja dhe konsumimi për komponentët lëvizës dhe në të gjitha pikat e lubrifikimit. Falë vetive të mira penetruese dhe mbrojtjes së lartë kundër rrëshirës, ​​është ideal edhe për lubrifikimin e komponentëve mekanikë me precizion. Vaj i gjithanshëm armësh me përputhshmëri të mirë plastike dhe aftësi për të vajosur drurin.
Për armë, makineri, vegla pune, komponentë metalikë, instrumente dhe shumë të tjera. Mbrojtje e shkëlqyer kundër ndikimeve mjedisore gjatë ruajtjes së pjesëve metalike dhe produkteve gjysmë të gatshme.

Application

Pastroni me kujdes pjesët përpara se t'i vajosni. Mbetjet e vjetra të vajit mund të hiqen lehtësisht me pastruesin e shpejtë të LIQUI MOLY (nr. artikulli 3318). Pas tharjes, vajosni pak pikat e lubrifikimit dhe fshini vajin e tepërt. Para se të qëlloni me armë lyeni tytën dhe gëzhojën e fishekut.
SKU
Informacione
Container type
Container contents
Language line
PU
Pallet unit
Container type: shishe plastike
Container contents: 100 ml
Language line: D-GB
PU: 6
Pallet unit: 2520

Informacione për Produktin

Fletë e të dhënave të sigurisë

Images and documents

Motor oils - Made in Germany

BestBrandLogos
Rishikimi yt Rishikimi yt
Ju lutemi shkruani emrin tuaj
(Opsionale)
(Opsionale)
Ju lutemi jepni një email të vlefshëm
Ju lutemi jepni një përmbledhje
Ju lutemi jepni një përshkrim për vlerësimin
Kjo është një fushë e kërkuar.

Në mënyrë që të jemi në gjendje t'i përgjigjemi reagimeve tuaja dhe të përmirësojmë shërbimin tonë si rezultat, ne do t'ju kontaktojmë në raste individuale, nëse është e nevojshme, me pyetje individuale dhe gjithmonë me një kërkesë për konfirmimin e vlerësimit tuaj në adresën e postës elektronike që keni dhënë (Neni6 (1) lit. f DSGVO).

Your opinion is important to us!

Be a trailblazer and rate the product, so that others can benefit from your experience and we can keep on optimising!
Jane Doe 12.06.2024
Your opinion is important to us! Be a pioneer and rate the product so that others can benefit from your experience and we can always optimize!
Jane Doe 12.06.2024
Your opinion is important to us! Be a pioneer and rate the product so that others can benefit from your experience and we can always optimize!
Klientët e biznesit
Kontaktoni ekspertët tanë tani. Gjeni personin e duhur të kontaktit në zonën tuaj
Konsumatorët privatë
Gjeni tregtarë të përshtatshëm në zonën tuaj. Shpejt dhe e lehtë me kërkimin tonë të burimit të furnizimit.