Testuar në klasën më të lartë: Produktet LIQUI MOLY MOTORBIKE në MXGP

#Moto­çik­letë

Kërkesat më të larta kërkojnë cilësinë më të mirë. Për këtë arsye, ekipi i punës i prodhuesit italian të motoçikletave Beta mbështetet në LIQUI MOLY në klasin më të lartë të motoçikletave Offroad! Ne ishim atje drejtpërdrejt për t'ju dhënë një pasqyrë të vogël prapa skenave të tendës së teknologjisë gjatë fundjavës së garës.

Motorbike 4T Synth 10W-50 Offroad Race

Të gjitha motot e ekipit dhe të gjitha makineritë Betamotor nga fabrika janë të mbushura me vajrat tona me performancë të lartë.
  • Lubrifikimi optimal në kushte ekstreme të funksionimit
  • qëndrueshmëri e lartë e prerjes
  • rezistencë e lartë ndaj vjetërsimit
  • Ideal për friksionet në lagështi
  • Siguron konsum të ulët të vajit
  • mbrojtje e shkëlqyeshme nga konsumi
  • pastërti e shkëlqyer e motorit

Përveç lubrifikantëve të duhur, ekipi përdor shumë nga produktet tona të motoçikletave kur bëhet fjalë për përgatitjen e makinerive në mënyrë optimale për garën. Megjithatë, bëhet veçanërisht interesante kur gjërat duhet të ndodhin shumë shpejt gjatë garës.

Për këtë arsye, produktet tona të kujdesit dhe ndihmës të besueshme dhe të shpejtë të motoçikletave përdoren në tendën teknike të pistës. Për shembull, motot duhet të pastrohen siç duhet pas çdo gare dhe papastërtitë e pistës duhet të hiqen.

Kjo është e rëndësishme për të shmangur mbajtjen e çakëllit të panevojshëm, por edhe për të mbajtur mekanikën, duke përfshirë të gjitha kabllot, kontaktet dhe sipërfaqet e kontaktit, në gjendje të mirë dhe për të verifikuar funksionimin e tyre të saktë. Kjo është për shkak se çdo dëmtim në tapiceri ose mekanikë nuk është i dukshëm në shikim të parë nën papastërti. Pra, para se motoçikleta të hyjë në tendë, duhet të kalojë nëpër tendën e larjes. Pastruesi ynë i motoçikletave është ideal për të hequr edhe papastërtitë më të mëdha.

Sigurisht, ekipi e përdor atë në sasi të mëdha pasi motoçikletat duhet të lahen disa herë në ditë. Kjo është arsyeja pse përdoret edhe shishja jonë me spërkatës me pompë. Ka kapacitet më të madh dhe është më praktike për përdorim të shpeshtë.

Më pas, motoçikleta thahet, vaji dhe papastërtitë e yndyrshme pastrohen përsëri me pastrues zinxhirësh dhe frenash me veprim të shpejtë dhe motoçikleta kontrollohet për dëmtime.

Të gjitha pjesët më pas lyhen me llakun tonë silikoni për kujdes dhe mbrojtje. Gjithashtu bën që papastërtitë e reja të ngjiten më pak, duke e bërë më të lehtë pastrimin e motoçikletës në kalimin tjetër.

Zinxhiri është i lubrifikuar me spërkatje të zinxhirit të motoçikletave për të siguruar butësi të përsosur, minimizuar fërkimin dhe konsumimin dhe mbrojtjen nga korrozioni.

Gjithashtu kontrollohet elektronika, lexohen të dhënat e automjetit dhe ripërshtaten. Nëse keni probleme me kontaktin midis dy lidhjeve, spërkatja elektronike ndihmon në pastrimin e kontakteve, spostimin e lagështirës dhe uljen e rezistencës së kontaktit.

Këto hapa janë pjesë e procedurës standarde dhe kryhen në fund të çdo gare. Nëse zbulohet ndonjë dëm gjatë inspektimit të motoçikletës, padyshim që duhet të riparohet.

Në këtë rast, rrotka te rrota e pasme ka pika të dobëta. Ajo duhet të zëvendësohet.

Për të rregulluar pjesën e re, përdoret pajisja jonë e mbylljes me vida me forcë mesatare . Parandalon që vidhat të lirohen nën ngarkesat e rënda dhe dridhjet e shkaktuara nga terreni i pabarabartë.

Përpara rifutjes së rrotës në krahun rrotullues, montimet lubrifikohen me yndyrë afatgjatë, e cila redukton fërkimin dhe konsumimin, për të lehtësuar montimin dhe për të siguruar mbrojtje afatgjatë kundër korrozionit. Ofron lubrifikim të shkëlqyeshëm dhe veti të performancës së lartë.

Përgatitjet përfundimtare bëhen pak para kthimit në pistë. Kjo përfshin gjithashtu një pamje të qartë. Për të hequr në mënyrë optimale papastërtitë nga syzet dhe për të siguruar pamje të qartë në fillimin e garës së ardhshme, ato pastrohen me pastruesin shumë efektiv të pamjes, të shpejtë dhe të lehtë për t'u përdorur.

Sigurisht, shumë punë të tjera bëhen në motoçikletë para dhe pas fundjavës së garës. Gama jonë LIQUI MOLY Motorbike përdoret në shumë raste të ndryshme, për shembull për mirëmbajtje, kujdes dhe zgjidhje të problemeve.

Ju gjithashtu mund të mbështeteni në cilësinë e produkteve tona. Sepse nuk janë zhvilluar posaçërisht për ekipet e motorsportit, por edhe për përdorim në rrugë. Edhe ju mund të mbështeteni në cilësinë më të mirë - në fund të fundit, motoçikleta juaj ia vlen!

Për gamën e motoçikletaveInformacione të mëtejshme mbi sponsorizimin