Pastrues zinxhirësh dhe frenash në Motorbike

SKU: P000498
Pastrues special me një kombinim të përzgjedhur tretjeje. Për pastrim të shpejtë dhe pa probleme të pjesëve të ndërtimit te mjetet motorike me dy rrota. Mësoni më shumë
  • absolutisht pa klor
  • eliminon papastërtitë e ngjashme me vajin dhe yndyrat
  • tension i ulët në sipërfaqe
  • nuk lë mbetje
  • përmbajtje më e lartë e substancave aktive
  • Shfaq më shumë
Burimet e furnizimit
ghs02 ghs07 ghs09
Pastrues special me një kombinim të përzgjedhur tretjeje. Për pastrim të shpejtë dhe pa probleme të pjesëve të ndërtimit te mjetet motorike me dy rrota.
Për pastrimin e zinxhirëve me dhe pa unaza O/X në mjetet motorike me dy rrota dhe me katër rrota, si dhe sistemet e frenave daulle dhe disqeve, jastëkëve të frenave dhe aksesorëve, si dhe të kalipave të frenave.

Application

Vini një kuti kartoni ose leckë poshtë pjesëve që do të pastrohen. Spërkatni zinxhirët e papastër me pastruesin e zinxhirëve Motorbike dhe të frenave dhe lëreni të kullojë. Pasi të ketë avulluar solucioni (rreth 10 minuta), zinxhiri çlirohet nga grasoja, është i pastër dhe mund të pastrohet me Motorbike Chain Lube (Artikulli nr. 1508) ose spërkatës të bardhë zinxhirësh Motorbike (Artikulli nr. 1591). Mos spërkatni mbi plastikë. 

Kujdes: Kontrolloni përpara përdorimit kalipat dhe komponentët e lyera të frenave, si dhe plastikën për pajtueshmëri në një zonë të fshehur.

SKU
Informacione
Container type
Container contents
Language line
PU
Pallet unit
Container type: kanoçe aerosoli
Container contents: 500 ml
Language line: D-GB-E-P
PU: 6
Pallet unit: 840

Informacione për Produktin

Fletë e të dhënave të sigurisë

Images and documents

Motor oils - Made in Germany

BestBrandLogos
Rishikimi yt Rishikimi yt
Ju lutemi shkruani emrin tuaj
(Opsionale)
(Opsionale)
Ju lutemi jepni një email të vlefshëm
Ju lutemi jepni një përmbledhje
Ju lutemi jepni një përshkrim për vlerësimin
Kjo është një fushë e kërkuar.

Në mënyrë që të jemi në gjendje t'i përgjigjemi reagimeve tuaja dhe të përmirësojmë shërbimin tonë si rezultat, ne do t'ju kontaktojmë në raste individuale, nëse është e nevojshme, me pyetje individuale dhe gjithmonë me një kërkesë për konfirmimin e vlerësimit tuaj në adresën e postës elektronike që keni dhënë (Neni6 (1) lit. f DSGVO).

Your opinion is important to us!

Be a trailblazer and rate the product, so that others can benefit from your experience and we can keep on optimising!
Jane Doe 15.06.2024
Your opinion is important to us! Be a pioneer and rate the product so that others can benefit from your experience and we can always optimize!
Jane Doe 15.06.2024
Your opinion is important to us! Be a pioneer and rate the product so that others can benefit from your experience and we can always optimize!
Klientët e biznesit
Kontaktoni ekspertët tanë tani. Gjeni personin e duhur të kontaktit në zonën tuaj
Konsumatorët privatë
Gjeni tregtarë të përshtatshëm në zonën tuaj. Shpejt dhe e lehtë me kërkimin tonë të burimit të furnizimit.