Pastrues injektimi

SKU: P000052

Heq grumbullimet në injektorët e karburantit, valvulet hyrëse, kandelat e motorinos dhe në dhomën e djegies dhe parandalon që ato të krijon sërish. Eliminon vështirësitë e ndezjes dhe funksionimin e vështirë të motorit. Mirëmban të gjithë komponentët e sistemit të injektimit të benzinës. Mbron të gjithë impiantin e karburanti ...

Mësoni më shumë
  • largon depozitimet e karbonit në valvulet hyrëse dhe në dhomën e djegies
  • garanton konsum të ulët karburanti
  • redukton emetimet ndotëse
  • testuar për turbo dhe katalizator
  • ekonomik për shkak të dozimit të saktë
  • Shfaq më shumë
Burimet e furnizimit
Burimet e furnizimit
Burimet e furnizimit
ghs08
ghs08
ghs08
Heq grumbullimet në injektorët e karburantit, valvulet hyrëse, kandelat e motorinos dhe në dhomën e djegies dhe parandalon që ato të krijon sërish. Eliminon vështirësitë e ndezjes dhe funksionimin e vështirë të motorit. Mirëmban të gjithë komponentët e sistemit të injektimit të benzinës. Mbron të gjithë impiantin e karburantit nga gërryerja. Përmirëson reagimin e valvulit të shpejtësisë dhe kompresimin. Optimizon vlerat AU dhe performancën e motorit. Motorët e pastër përdorin më pak karburant dhe pakësojnë emetimet e ndotësve.
Për të gjithë motorët me benzinë, karburantet me benzinë dhe kushtet e operimit. Parandalues ose ka lidhje me problemin. Për shtim të drejtpërdrejtë në cisternën e karburantit. 300 ml janë të mjaftueshme për deri në 70 l karburant. Efekti zgjat deri në 2 000 km. Turboja dhe konverteri katalitik janë testuar.

Application

300 ml janë të mjaftueshme për 70 l karburant. Ka një efekt afatgjatë prej 2 000 km. Mund të shtohet në çdo kohë te lënda djegëse pasi përzierja ndodh automatikisht. Përsëriteni trajtimin nëse problemet shfaqen sërish.

SKU
Informacione
Container type
Container contents
Language line
PU
Pallet unit
Container type: kanoçe prej flete metalike
Container contents: 300 ml
Language line: D-E-P
PU: 12
Pallet unit: 1596
Container type: kanoçe prej flete metalike
Container contents: 300 ml
Language line: D-GB-SLO-SRB-HR
PU: 12
Pallet unit: 1596
Container type: kanoçe prej flete metalike
Container contents: 300 ml
Language line: D-F-NL
PU: 6
Pallet unit: 1344

Informacione për Produktin

Fletë e të dhënave të sigurisë

Images and documents

Informacione për Produktin

Fletë e të dhënave të sigurisë

Images and documents

Informacione për Produktin

Fletë e të dhënave të sigurisë

Images and documents

Motor oils - Made in Germany

BestBrandLogos
Rishikimi yt Rishikimi yt
Ju lutemi shkruani emrin tuaj
(Opsionale)
(Opsionale)
Ju lutemi jepni një email të vlefshëm
Ju lutemi jepni një përmbledhje
Ju lutemi jepni një përshkrim për vlerësimin
Kjo është një fushë e kërkuar.

Në mënyrë që të jemi në gjendje t'i përgjigjemi reagimeve tuaja dhe të përmirësojmë shërbimin tonë si rezultat, ne do t'ju kontaktojmë në raste individuale, nëse është e nevojshme, me pyetje individuale dhe gjithmonë me një kërkesë për konfirmimin e vlerësimit tuaj në adresën e postës elektronike që keni dhënë (Neni6 (1) lit. f DSGVO).

Your opinion is important to us!

Be a trailblazer and rate the product, so that others can benefit from your experience and we can keep on optimising!
Jane Doe 27.05.2024
Your opinion is important to us! Be a pioneer and rate the product so that others can benefit from your experience and we can always optimize!
Jane Doe 27.05.2024
Your opinion is important to us! Be a pioneer and rate the product so that others can benefit from your experience and we can always optimize!
Klientët e biznesit
Kontaktoni ekspertët tanë tani. Gjeni personin e duhur të kontaktit në zonën tuaj
Konsumatorët privatë
Gjeni tregtarë të përshtatshëm në zonën tuaj. Shpejt dhe e lehtë me kërkimin tonë të burimit të furnizimit.