Stabilizator benzine Marine

SKU: P003610

Ruan dhe mbron karburantin nga vjetrimi dhe oksidimi. Parandalon gërryerjen në të gjithë sistemin e karburantit dhe siguron shkëputje nga puna pa probleme. Stabilizon karburantin e benzinës me përbërës organikë.

Mësoni më shumë
  • trajtim i thjeshtë
  • me efekt afatgjatë
  • mbron karburantin nga oksidimi dhe vjetrimi
  • ekonomik për shkak të dozimit të saktë
Burimet e furnizimit
Burimet e furnizimit
ghs08
ghs08

Ruan dhe mbron karburantin nga vjetrimi dhe oksidimi. Parandalon gërryerjen në të gjithë sistemin e karburantit dhe siguron shkëputje nga puna pa probleme. Stabilizon karburantin e benzinës me përbërës organikë.

Për të gjithë motorët me benzinë 2 dhe 4 lëvizje për ruajtje dhe magazinim. Gjithashtu i përshtatshëm për përdorim të vazhdueshëm në motorët me përdorim të ulët. 500 ml mjaftojnë për 100 l vëllim vaji. Një mbushje e enës së dozimit (25 ml) mjafton për 5 l karburant.

Application

500 ml mjaftojnë për 100 l vëllim vaji. Një mbushje e enës së dozimit (25 ml) mjafton për 5 l karburant.
SKU
Informacione
Container type
Container contents
Language line
PU
Pallet unit
Container type: kanoçe prej flete metalike
Container contents: 500 ml
Language line: GB-DK-N-FIN-S-GR
PU: 6
Pallet unit: 1134
Container type: kanoçe prej flete metalike
Container contents: 500 ml
Language line: D-F-I-E-NL
PU: 6
Pallet unit: 1134

Informacione për Produktin

Fletë e të dhënave të sigurisë

Images and documents

Informacione për Produktin

Fletë e të dhënave të sigurisë

Images and documents

Motor oils - Made in Germany

BestBrandLogos
Rishikimi yt Rishikimi yt
Ju lutemi shkruani emrin tuaj
(Opsionale)
(Opsionale)
Ju lutemi jepni një email të vlefshëm
Ju lutemi jepni një përmbledhje
Ju lutemi jepni një përshkrim për vlerësimin
Kjo është një fushë e kërkuar.

Në mënyrë që të jemi në gjendje t'i përgjigjemi reagimeve tuaja dhe të përmirësojmë shërbimin tonë si rezultat, ne do t'ju kontaktojmë në raste individuale, nëse është e nevojshme, me pyetje individuale dhe gjithmonë me një kërkesë për konfirmimin e vlerësimit tuaj në adresën e postës elektronike që keni dhënë (Neni6 (1) lit. f DSGVO).

Your opinion is important to us!

Be a trailblazer and rate the product, so that others can benefit from your experience and we can keep on optimising!
Jane Doe 24.05.2024
Your opinion is important to us! Be a pioneer and rate the product so that others can benefit from your experience and we can always optimize!
Jane Doe 24.05.2024
Your opinion is important to us! Be a pioneer and rate the product so that others can benefit from your experience and we can always optimize!
Klientët e biznesit
Kontaktoni ekspertët tanë tani. Gjeni personin e duhur të kontaktit në zonën tuaj
Konsumatorët privatë
Gjeni tregtarë të përshtatshëm në zonën tuaj. Shpejt dhe e lehtë me kërkimin tonë të burimit të furnizimit.