Bike Cleaner

SKU: P003245
Pastrues shumë efikas dhe i biodegradueshëm. Sidomos për biçikletat e bëra shumë pis. Shpërbëhet dhe largon shpejt dhe me lehtësi baltën, papastërtitë, pluhurin, gjethet etj. Nuk lë mbetje yndyrore dhe nuk ndikon në frenim. Mësoni më shumë
Burimet e furnizimit
Burimet e furnizimit
ghs07
ghs07
Pastrues shumë efikas dhe i biodegradueshëm. Sidomos për biçikletat e bëra shumë pis. Shpërbëhet dhe largon shpejt dhe me lehtësi baltën, papastërtitë, pluhurin, gjethet etj. Nuk lë mbetje yndyrore dhe nuk ndikon në frenim.
Për pastrimin e biçikletave dhe pjesëve të karbonit. I përshtatshëm edhe për biçikleta elektronike.

Application

Shpëlani çdo papastërti të trashë me ujë me presion. Më pas spërkatni pastruesin mbi sipërfaqen e lagur paraprakisht nga një distancë prej rreth 30 cm dhe lëreni të veprojë për 2-3 minuta. Shmangni kohët më të gjata të ekspozimit. Shpëlani biçikletën me ujë të pastër dhe thajeni.

SKU
Informacione
Container type
Container contents
Language line
PU
Pallet unit
Container type: shishe plastike me spërkatje
Container contents: 1 l
Language line: D-GB
PU: 6
Pallet unit: 480
Container type: shishe plastike me spërkatje
Container contents: 1 l
Language line: D-BOOKLET
PU: 6
Pallet unit: 480

Informacione për Produktin

Fletë e të dhënave të sigurisë

Images and documents

Informacione për Produktin

Fletë e të dhënave të sigurisë

Images and documents

Motor oils - Made in Germany

BestBrandLogos
Rishikimi yt Rishikimi yt
Ju lutemi shkruani emrin tuaj
(Opsionale)
(Opsionale)
Ju lutemi jepni një email të vlefshëm
Ju lutemi jepni një përmbledhje
Ju lutemi jepni një përshkrim për vlerësimin
Kjo është një fushë e kërkuar.

Në mënyrë që të jemi në gjendje t'i përgjigjemi reagimeve tuaja dhe të përmirësojmë shërbimin tonë si rezultat, ne do t'ju kontaktojmë në raste individuale, nëse është e nevojshme, me pyetje individuale dhe gjithmonë me një kërkesë për konfirmimin e vlerësimit tuaj në adresën e postës elektronike që keni dhënë (Neni6 (1) lit. f DSGVO).

Your opinion is important to us!

Be a trailblazer and rate the product, so that others can benefit from your experience and we can keep on optimising!
Jane Doe 13.06.2024
Your opinion is important to us! Be a pioneer and rate the product so that others can benefit from your experience and we can always optimize!
Jane Doe 13.06.2024
Your opinion is important to us! Be a pioneer and rate the product so that others can benefit from your experience and we can always optimize!
Klientët e biznesit
Kontaktoni ekspertët tanë tani. Gjeni personin e duhur të kontaktit në zonën tuaj
Konsumatorët privatë
Gjeni tregtarë të përshtatshëm në zonën tuaj. Shpejt dhe e lehtë me kërkimin tonë të burimit të furnizimit.