Kujdesi për kostumet e lëkurës Motorbike

SKU: P000497

Emulsion kujdesi prej substancash cilësore. U jep sipërfaqeve të lëkurës një shtresë mbrojtëse të mëndafshtë, me shkëlqim me efekt saturimi. Ruan pamjen dhe ndjesinë e lëkurës dhe mbron nga papastërtitë dhe konsumimi i përditshëm. Parandalon zbehjen e parakohshme dhe zgjat jetëgjatësinë e lëkurës. Zbut sipërfaqet e lëkurë ...

Mësoni më shumë
  • e mban lëkurën të butë
  • mbrojtje e shkëlqyer afatgjatë
  • mbron pjesët e lëkurës nga brishtësia
Burimet e furnizimit

Emulsion kujdesi prej substancash cilësore. U jep sipërfaqeve të lëkurës një shtresë mbrojtëse të mëndafshtë, me shkëlqim me efekt saturimi. Ruan pamjen dhe ndjesinë e lëkurës dhe mbron nga papastërtitë dhe konsumimi i përditshëm. Parandalon zbehjen e parakohshme dhe zgjat jetëgjatësinë e lëkurës. Zbut sipërfaqet e lëkurës që janë disi të konsumuara dhe i bën ato më të buta.

Për të gjitha sipërfaqet prej lëkure të lëmuar si p.sh. sediljet, çantat që vihen në shalë, kostumet e lëkurës etj.

Application

Nëse është e nevojshme, pastroni sipërfaqet e lëkurës që do të përdorni dhe lërini të thahen. Shkundni fort përpara përdorimit. Më pas vendoseni në një leckë të butë ose peshqir dhe përdoreni duke ushtruar presion të lehtë dhe lëvizje rrethore. Llakojeni pas një ekspozimi të shkurtër kohe. Përdorimi i rregullt siguron një pamje optimale. Jo i përshtatshëm për kamoshi. Kontrolloni përputhshmërinë e materialit përpara përdorimit në një zonë të fshehur.

Pastroni sipërfaqet prej lëkure të hapur të bëra me njolla të errëta me një pastrues universal LIQUI MOLY (Artikulli nr. 1653) përpara përdorimit.

SKU
Informacione
Container type
Container contents
Language line
PU
Pallet unit
Container type: shishe plastike
Container contents: 250 ml
Language line: D-GB-E-P
PU: 6
Pallet unit: 1290

Informacione për Produktin

Fletë e të dhënave të sigurisë

Images and documents

Motor oils - Made in Germany

BestBrandLogos
Rishikimi yt Rishikimi yt
Ju lutemi shkruani emrin tuaj
(Opsionale)
(Opsionale)
Ju lutemi jepni një email të vlefshëm
Ju lutemi jepni një përmbledhje
Ju lutemi jepni një përshkrim për vlerësimin
Kjo është një fushë e kërkuar.

Në mënyrë që të jemi në gjendje t'i përgjigjemi reagimeve tuaja dhe të përmirësojmë shërbimin tonë si rezultat, ne do t'ju kontaktojmë në raste individuale, nëse është e nevojshme, me pyetje individuale dhe gjithmonë me një kërkesë për konfirmimin e vlerësimit tuaj në adresën e postës elektronike që keni dhënë (Neni6 (1) lit. f DSGVO).

Your opinion is important to us!

Be a trailblazer and rate the product, so that others can benefit from your experience and we can keep on optimising!
Jane Doe 15.06.2024
Your opinion is important to us! Be a pioneer and rate the product so that others can benefit from your experience and we can always optimize!
Jane Doe 15.06.2024
Your opinion is important to us! Be a pioneer and rate the product so that others can benefit from your experience and we can always optimize!
Klientët e biznesit
Kontaktoni ekspertët tanë tani. Gjeni personin e duhur të kontaktit në zonën tuaj
Konsumatorët privatë
Gjeni tregtarë të përshtatshëm në zonën tuaj. Shpejt dhe e lehtë me kërkimin tonë të burimit të furnizimit.