Konservuesi i brendshëm për motorë Marine

SKU: P004129

Mbrojtje afatgjatë kundër gërryerjes në sipërfaqet e dhomës së djegies si muret e cilindrit, kurora dhe unazat e pistonit. Garanton rivënie të rregullt në punë pas fikjes.

Mësoni më shumë
  • trajtim i thjeshtë
  • mbrojtje e shkëlqyer ndaj gërryerjes
  • produktivitet i lartë
  • me efekt afatgjatë
Burimet e furnizimit
ghs02

Mbrojtje afatgjatë kundër gërryerjes në sipërfaqet e dhomës së djegies si muret e cilindrit, kurora dhe unazat e pistonit. Garanton rivënie të rregullt në punë pas fikjes.

Për ruajtjen afatgjatë dhe të sigurt të të gjithë motorëve me 2 dhe 4 lëvizje, të motorëve me benzinë dhe naftë, të motorëve të anijeve dhe varkave, si dhe të agregateve dhe pompave.

Application

Në varësi të llojit të motorit, ruajtja bëhet nëpërmjet karburatorit ose pjesës të hapur të kandelave, pipëzave të injektimit ose kandelave ndriçuese.

Motor me 2 lëvizje

Hiqni filtrin e ajrit dhe spërkatni konservuesin në karburator për 10-20 sekonda me motorin në gjendje të ngadaltë pune. Ndalni motorin, hiqni kandelat, spërkatni konservuesin në cilindër për 5-10 sekonda (në varësi të madhësisë së cilindrit). Kthejeni motorin me dorë.

Motor me 4 lëvizje

Hiqni kandelat, injektorët ose kandelat e ndriçimit dhe spërkatni konservuesin në cilindra për 5-10 sekonda (në varësi të madhësisë së cilindrit). Rrotullojeni motorin me dorë ose me startuesin (pa e furnizuar me karburant). Vendosni sërish kandelat, injektorët ose kandelat e ndriçimit. Konservuesi nuk ka nevojë të hiqet për të rindezur motorin.

SKU
Informacione
Container type
Container contents
Language line
PU
Pallet unit
Container type: kanoçe aerosoli
Container contents: 300 ml
Language line: D-F-I-E-NL
PU: 6
Pallet unit: 1368

Informacione për Produktin

Fletë e të dhënave të sigurisë

Images and documents

Motor oils - Made in Germany

BestBrandLogos
Rishikimi yt Rishikimi yt
Ju lutemi shkruani emrin tuaj
(Opsionale)
(Opsionale)
Ju lutemi jepni një email të vlefshëm
Ju lutemi jepni një përmbledhje
Ju lutemi jepni një përshkrim për vlerësimin
Kjo është një fushë e kërkuar.

Në mënyrë që të jemi në gjendje t'i përgjigjemi reagimeve tuaja dhe të përmirësojmë shërbimin tonë si rezultat, ne do t'ju kontaktojmë në raste individuale, nëse është e nevojshme, me pyetje individuale dhe gjithmonë me një kërkesë për konfirmimin e vlerësimit tuaj në adresën e postës elektronike që keni dhënë (Neni6 (1) lit. f DSGVO).

Your opinion is important to us!

Be a trailblazer and rate the product, so that others can benefit from your experience and we can keep on optimising!
Jane Doe 30.05.2024
Your opinion is important to us! Be a pioneer and rate the product so that others can benefit from your experience and we can always optimize!
Jane Doe 30.05.2024
Your opinion is important to us! Be a pioneer and rate the product so that others can benefit from your experience and we can always optimize!
Klientët e biznesit
Kontaktoni ekspertët tanë tani. Gjeni personin e duhur të kontaktit në zonën tuaj
Konsumatorët privatë
Gjeni tregtarë të përshtatshëm në zonën tuaj. Shpejt dhe e lehtë me kërkimin tonë të burimit të furnizimit.