Molygen New Generation 5W-30 DPF

SKU: P004283

Vaj motori me teknologji sintetike dhe fërkim të ulët me teknologjinë novatore Molygen për mbrojtje ndaj konsumit dhe rezervë jashtëzakonisht të lartë rendimenti për performancë maksimale. Garanton pastërtinë optimale të motorit falë aftësisë së tij të mirë të mbartjes së papastërtive dhe pastërtive. Kjo çon në kursimin e ...

Mësoni më shumë

LIQUI MOLY gjithashtu rekomandon këtë produkt për automjete ose montime për të cilat kërkohen specifikimet e mëposhtme ose numrat e pjesëve origjinale: ACEA C2/C3, API SN, BMW Longlife-04 (bis MJ 2018), Fiat 9.55535-S3, Ford WSS-M2C 917-A, GM dexos2, GWM, HAVAL, Hyundai, Kia, MB 229.31/229.51/229.52, Opel GM-LL-A-025/GM-LL-B-025, VW 505 00/505 01, Wuling Shfaq më shumë

  • pastërti e shkëlqyer motori
  • përshtatet në mënyrë të veçantë për automjetet me filtër grimcash nafte
  • mbrojtje e shkëlqyer ndaj konsumimit
  • siguri e shkëlqyer lubrifikimi
  • forca të larta prerëse
  • Shfaq më shumë
Burimet e furnizimit
Burimet e furnizimit

Vaj motori me teknologji sintetike dhe fërkim të ulët me teknologjinë novatore Molygen për mbrojtje ndaj konsumit dhe rezervë jashtëzakonisht të lartë rendimenti për performancë maksimale. Garanton pastërtinë optimale të motorit falë aftësisë së tij të mirë të mbartjes së papastërtive dhe pastërtive. Kjo çon në kursimin e karburantit dhe zgjatjen e jetëgjatësisë së motorit. Siguron funksionalitet dhe jetëgjatësi maksimale të filtrit të grimcave të naftës (DPF). I tejkalon kërkesat e testimit të prodhuesve të njohur të automjeteve.

Vaj për motorët e benzinës dhe naftës duke përfshirë teknologjinë Common Rail. Përshtatet veçanërisht për automjetet me filtra të grimcave të naftës (DPF), edhe kur janë të montuara. Turboja dhe konverteri katalitik janë testuar.

Application

Duhet të respektohen udhëzimet e përdorimit të prodhuesve të automjeteve dhe motorëve. Mund të përzihet me të gjitha vajrat motorike të disponueshme në treg. Efekti i plotë arrihet vetëm kur nuk përzihet.

SKU
Informacione
Container type
Container contents
Language line
PU
Pallet unit
Container type: enë plastike
Container contents: 1 l
Language line: BOOKLET
PU: 12
Pallet unit: 576
Container type: enë plastike
Container contents: 4 l
Language line: BOOKLET
PU: 4
Pallet unit: 180
LIQUI MOLY gjithashtu rekomandon këtë produkt për automjete ose montime për të cilat kërkohen specifikimet e mëposhtme ose numrat e pjesëve origjinale

ACEA C2, ACEA C3, API SN, BMW Longlife-04 (bis MJ 2018), Fiat 9.55535-S3, Ford WSS-M2C 917-A, GM dexos2, GWM, HAVAL, Hyundai, Kia, MB 229.31, MB 229.51, MB 229.52, Opel GM-LL-A-025, Opel GM-LL-B-025, VW 505 00, VW 505 01, Wuling

Informacione për Produktin

Fletë e të dhënave të sigurisë

Images and documents

Informacione për Produktin

Fletë e të dhënave të sigurisë

Images and documents

Motor oils - Made in Germany

BestBrandLogos
Rishikimi yt Rishikimi yt
Ju lutemi shkruani emrin tuaj
(Opsionale)
(Opsionale)
Ju lutemi jepni një email të vlefshëm
Ju lutemi jepni një përmbledhje
Ju lutemi jepni një përshkrim për vlerësimin
Kjo është një fushë e kërkuar.

Në mënyrë që të jemi në gjendje t'i përgjigjemi reagimeve tuaja dhe të përmirësojmë shërbimin tonë si rezultat, ne do t'ju kontaktojmë në raste individuale, nëse është e nevojshme, me pyetje individuale dhe gjithmonë me një kërkesë për konfirmimin e vlerësimit tuaj në adresën e postës elektronike që keni dhënë (Neni6 (1) lit. f DSGVO).

Your opinion is important to us!

Be a trailblazer and rate the product, so that others can benefit from your experience and we can keep on optimising!
Jane Doe 22.05.2024
Your opinion is important to us! Be a pioneer and rate the product so that others can benefit from your experience and we can always optimize!
Jane Doe 22.05.2024
Your opinion is important to us! Be a pioneer and rate the product so that others can benefit from your experience and we can always optimize!
Klientët e biznesit
Kontaktoni ekspertët tanë tani. Gjeni personin e duhur të kontaktit në zonën tuaj
Konsumatorët privatë
Gjeni tregtarë të përshtatshëm në zonën tuaj. Shpejt dhe e lehtë me kërkimin tonë të burimit të furnizimit.