Vaj motori afatgjatë Truck FE 5W-30

SKU: P000661

Vaj motori për të gjitha stinët i bazuar në teknologjinë sintetike. Përshtatur posaçërisht për motorët e rinj të automjeteve tregtare të optimizuara për emetimet (Euro II dhe Euro III) me intervale të ndërrimit të vajit deri në 120 000 km. Duke përdorur vajra bazë të përzgjedhur në kategorinë e viskozitetit SAE 5W-30, arrihe ...

Mësoni më shumë

Specifikimet / Miratimet: ACEA E4/E7, API CF, Deutz DQC IV-18, Mack EO-N, MAN M 3277, MB-Freigabe 228.5, Renault Trucks RLD-2, Scania LDF-3, Volvo VDS-3 LIQUI MOLY gjithashtu rekomandon këtë produkt për automjete ose montime për të cilat kërkohen specifikimet e mëposhtme ose numrat e pjesëve origjinale: Caterpillar ECF-2, DAF HP1/HP2, Deutz DQC IV-10, Ford WSS-M2C 212-A1, IVECO 18-1804 TFE, Mack EO-M Plus, MTU Typ 3, Renault Trucks RLD/RXD Shfaq më shumë

  • veti të shkëlqyera detergjente dhe shpërndarëse
  • rezistencë e shkëlqyer ndaj vjetrimit
  • reagim i shkëlqyer ndaj nisjes së ftohtë
  • gamë e gjerë temperature
  • fuqi e shkëlqyer e forcave prerëse
  • Shfaq më shumë
Burimet e furnizimit
Burimet e furnizimit
Burimet e furnizimit
Vaj motori për të gjitha stinët i bazuar në teknologjinë sintetike. Përshtatur posaçërisht për motorët e rinj të automjeteve tregtare të optimizuara për emetimet (Euro II dhe Euro III) me intervale të ndërrimit të vajit deri në 120 000 km. Duke përdorur vajra bazë të përzgjedhur në kategorinë e viskozitetit SAE 5W-30, arrihen veti të shkëlqyera të funksionimit pa probleme dhe si rrjedhojë të reduktimit të ndjeshëm të konsumit të karburantit.
Veçanërisht për motorët me naftë të automjeteve tregtare të optimizuara për emetimet, duke përdorur teknologjinë më të fundit (Euro II dhe Euro III) me intervale jashtëzakonisht të gjata të ndryshimit të vajit.

Application

Duhet të respektohen udhëzimet e përdorimit të automjeteve tregtare dhe prodhuesve të motorëve për intervale normale dhe të zgjatura të ndërrimit të vajit. Rekomandohet përdorimi vetëm për motorët me naftë.
SKU
Informacione
Container type
Container contents
Language line
PU
Pallet unit
Container type: fuçi prej flete të zezë metalike
Container contents: 60 l
Language line: D-GB
PU: 1
Pallet unit: 6
Container type: fuçi prej flete të zezë metalike
Container contents: 205 l
Language line: D-GB
PU: 1
Pallet unit: 2
Container type: enë plastike
Container contents: 20 l
Language line: D-GB
PU: 1
Pallet unit: 24
Specifikimet / Miratimet

ACEA E4, ACEA E7, API CF, Deutz DQC IV-18, Mack EO-N, MAN M 3277, MB-Approval 228.5, Renault Trucks RLD-2, Scania LDF-3, Volvo VDS-3

LIQUI MOLY gjithashtu rekomandon këtë produkt për automjete ose montime për të cilat kërkohen specifikimet e mëposhtme ose numrat e pjesëve origjinale

Caterpillar ECF-2, DAF HP1, DAF HP2, Deutz DQC IV-10, Ford WSS-M2C 212-A1, IVECO 18-1804 TFE, Mack EO-M Plus, MTU Typ 3, Renault Trucks RLD, Renault Trucks RXD

Informacione për Produktin

Fletë e të dhënave të sigurisë

Images and documents

Informacione për Produktin

Fletë e të dhënave të sigurisë

Images and documents

Informacione për Produktin

Fletë e të dhënave të sigurisë

Images and documents

Motor oils - Made in Germany

BestBrandLogos
Rishikimi yt Rishikimi yt
Ju lutemi shkruani emrin tuaj
(Opsionale)
(Opsionale)
Ju lutemi jepni një email të vlefshëm
Ju lutemi jepni një përmbledhje
Ju lutemi jepni një përshkrim për vlerësimin
Kjo është një fushë e kërkuar.

Në mënyrë që të jemi në gjendje t'i përgjigjemi reagimeve tuaja dhe të përmirësojmë shërbimin tonë si rezultat, ne do t'ju kontaktojmë në raste individuale, nëse është e nevojshme, me pyetje individuale dhe gjithmonë me një kërkesë për konfirmimin e vlerësimit tuaj në adresën e postës elektronike që keni dhënë (Neni6 (1) lit. f DSGVO).

Your opinion is important to us!

Be a trailblazer and rate the product, so that others can benefit from your experience and we can keep on optimising!
Jane Doe 22.05.2024
Your opinion is important to us! Be a pioneer and rate the product so that others can benefit from your experience and we can always optimize!
Jane Doe 22.05.2024
Your opinion is important to us! Be a pioneer and rate the product so that others can benefit from your experience and we can always optimize!
Klientët e biznesit
Kontaktoni ekspertët tanë tani. Gjeni personin e duhur të kontaktit në zonën tuaj
Konsumatorët privatë
Gjeni tregtarë të përshtatshëm në zonën tuaj. Shpejt dhe e lehtë me kërkimin tonë të burimit të furnizimit.