• 19/04/2021

LIQUI MOLY – ni medier, ti titler, ett merke

Smøremiddelprodusent kåres av leserne i de største tyske motortidsskriften til mest populære oljemerke

LIQUI MOLY har i mange år opplevd mye større vekst i utlandet enn i Tyskland . Men hjemmemarkedet er fortsatt det største ut fra omsetningsvolum. Og lovordene om produktene og merkevaren vår er enorm i Tyskland. Vi blir stadig mer populære. Det viser lesernes kåringer i de ni største tyske motortidsskriftene: I alt ti ganger har LIQUI MOLY blitt kåret til det mest populære oljemerket.


Auto Zeitung, Auto Bild, auto motor und sport, Motor Klassik, Auto / Straßenverkehr, Motorrad, PS, sport auto, Motorsport aktuell. Det utgjør hele utvalget av motorblader i en vanlig kiosk. Dette er medier som hvert år inviterer leserne sine til å stemme frem de mest populære bil- og tilbehørsmerker. Mange av leserne har valgt LIQUI MOLY som sin mest populære motorolje i over ti år. „Da kan man virkelig snakke om trofaste kunder. Det har vi jobbet for hver eneste dag i flere tiår", sier daglig leder Ernst Prost. „Vi gleder oss over alle titler vi vinner og over enhver rekord vi setter.“ I mars registrerte LIQUI MOLY den beste måneden i selskapets historie, med 65 millioner euro. For Ernst Prost og hans team er disse kåringene og utmerkelsene en bekreftelse på at det de gjør er riktig. „Fra år til år blir det stadig flere laurbær. Men vi kommer ikke til å hvile på dem. Men det inspirerer oss helt klart til å bli enda bedre.“
Når de mest populære bilpleiemidlene skal kåres, er det knapt noen som slår LIQUI MOLY. „Vi tilbyr et komplett sortiment av bilkjemikalier, og vi er en leverandør som spesialiserer seg utelukkende på pleieprodukter", understreker Ernst Prost. I år vil selskapet fremheve sin bilpleieserie som en tredje kategori i tillegg til oljer og additiver i markedsføringskampanjen.