• 23-10-2018
  • Wintersport

LIQUI MOLY bliver hovedsponsor for Vierschanzentournee

Olieproducenten satser på skihopkonkurrencens reklameeffekt

Oktober 2018 – Vierschanzentournee i Tyskland og Østrig er en af de store skihopkonkurrencer. Den tyske olie- og additivspecialist LIQUI MOLY er med igen for første gang siden 2009/2010. "Som officiel hovedsponsor sikrer vi os en stærk tilstedeværelse i medierne", siger Peter Baumann, marketingchef hos LIQUI MOLY.

LIQUI MOLY-logoet vil ikke bare kunne ses på banderne, men også i opvarmningsområdet, ved starten og på pressebagvæggen. Desuden vil mærket være meget synligt i kommunikation fra arrangøren. "Det giver os stor mærkesynlighed – ikke bare i Tyskland, men i hele verden", siger Salvatore Coniglio, eksportchef hos LIQUI MOLY. LIQUI MOLY investerer et etcifret millionbeløb i at være hovedsponsor for den traditionsrige Vierschanzentournee i denne og næste sæson.

Vierschanzentournee bliver ikke den eneste store begivenhed med LIQUI MOLY. Mærket vil også være synligt ved det nordiske ski-VM i Østrig og ved ishockey-VM i Slovakiet. Derudover er LIQUI MOLY også repræsenteret ved mange andre sportsbegivenheder. I forbindelse med valget af sportsbegivenheder var virksomheden opmærksom på at sammensætte den samlede pakke, så den fungerer globalt. Derfor er også sportsgrene som Short Track med, der ikke er så populært i Tyskland, men som har mange tilhængere i Asien.

For en olieproducent er motorsport et oplagt sponsorområde. Men LIQUI MOLY har gennem flere år også været aktiv i vintersport. Dermed forbliver mærket synligt, også når motorsportssæsonen er forbi. "Det er et fremragende supplement til vores store engagement i motorsport, f.eks. MotoGP", siger LIQUI MOLYs direktør Günter Hiermaier. LIQUI MOLYs forretningspartnere får dobbelt udbytte: både øget efterspørgsel som følge af den helårlige internationale mærketilstedeværelse og af invitationer til vintersportsbegivenheder. Günter Hiermaier: "Vintersport har udviklet sig til en vigtig del af vores markedsføring".

Tobias Gerstlauer
Leiter Öffentlichkeitsarbeit D/A/CH
Telefon:
+49 731 1420-890
Fax:
+49 731 1420-82
E-mail:
tobias.​gerstlauer@​liqui-​moly.de