• 21-02-2019
  • Presse National (Blog)

LIQUI MOLY med Yamaha til Superbike-verdensmesterskab

Dermed er olieproducenten til stede i to store motorcykelløbs-serier samtidig

Februar 2019 – Foruden i MotoGP kan LIQUI MOLY i denne sæson også ses i Superbike-verdensmesterskabet. Den tyske olie- og additivspecialist støtter det italienske GRT Yamaha-team. „Vi er stolte af, at Yamaha-fabriksteamet satser på kvalitet Made in Germany“, siger direktør Ernst Prost.

LIQUI MOLY er sponsor for hele teamet. Det blå-rød-hvide logo ses på motorcyklerne, på race overalls, på team-trucken og i den officielle Yamaha-Hospitality. Desuden får teamet adgang til LIQUI MOLYs motorcykelprodukter, som omfatter mere end blot olier og additiver. „Vores palet dækker hele behovet for kemi ind, altså også serviceprodukter som kædeolie, plejeprodukter som glansspray og andre væsker som bremsevæsker og gaffelolier“, siger Carlos Travé, der er ansvarlig for tohjuls-forretningen hos LIQUI MOLY. „Og hvad der klarer sig godt på væddeløbsbanen yder også gode præstationer på vejen.“

Denne forbindelse til Yahama-fabriksteamet kom i stand gennem Sandro Cortese. Han har allerede længe samarbejdet med LIQUI MOLY og har i 2018 startet med at vinde sin første sæson i Supersports-verdensmesterskabet. I år steg han op i den højeste klasse, til Superbike-verdensmesterskabet. Her er han én af de bedste kørere i GRT Yamaha-teamet.

Hos LIQUI MOLY supplerer Superbike-verdensmesterskabet MotoGP, som firmaet allerede i mange år har været engageret i. Blandt andet kører samtlige kørere i Moto2 og Moto3 her med olie fra LIQUI MOLY. Desuden ses dette mærke ved Motocross-verdensmesterskabet. „Dette sikrer os alt sammen en bred tilstedeværelse i motorcykelsporten, som også kommer vores Automotive-kerneforretning til gode“, siger Ernst Prost.

Det første løb i denne sæson finder sted den 24. februar i Phillip Island i Australien.