• 27-01-2021

LIQUI MOLY bliver titelsponsor for MotoGP-løbet i Tyskland

Olieproducenten udbygger sit engagement i motorcykelverdensmesterskabet

LIQUI MOLY har i otte år været repræsenteret ved motorcykelverdensmesterskabet MotoGP. Nu udvider firmaet endnu mere sit engagement. Olieproducenten bliver titelsponsor for løbet i sin hjemstavn med benævnelsen "LIQUI MOLY Motorrad Grand Prix Deutschland". "Dermed øger vi vores mærkesynlighed over hele verden", siger Ernst Prost, administrerende direktør for LIQUI MOLY.

Sidste år vovede LIQUI MOLY for første gang dette skridt og blev titelsponsor for løbet i Teruel i Spanien. "Resonansen og succesen dengang var så stor, at vi besluttede os for også i de kommende år at være titelsponsor for et løb", siger Ernst Prost. "På vores hjemmemarked Tyskland er det naturligvis perfekt." Frem til 2023 bliver MotoGP-løbene navngivet efter LIQUI MOLY på Sachsenring.

"LIQUI MOLY har et godt ry i paddock'en", forklarer Pau Serracanta, direktør for MotoGP-forhandleren Dorna Sports. "Jeg er glad for, at virksomheden udvider sit engagement i MotoGP."

I 2013 gjorde LIQUI MOLY for første gang opmærksom på sig selv som sponsor for et team i Moto2. Det har medført omfattende reklamer på løbsbanerne og en ganske særlig aftale: LIQUI MOLY har i fem år været eksklusiv olieleverandør til samtlige teams i løbsserierne Moto2 og Moto3. "Det går kun, hvis man tilbyder absolut topkvalitet," siger Ernst Prost. "Denne topkvalitet får racerkørerne fra os på samme måde som alle andre motorcyklister eller bilister."

Titelsponsoreringen for løbet i Tyskland er et supplement til de andre engagementer i MotoGP. "MotoGP er en enestående platform til at komme i kontakt med motorsportbegejstrede mennesker over hele verden,", mener Ernst Prost. "Jeg glæder mig allerede til den 20. juni, hvor det for første gang hedder: Velkommen til LIQUI MOLY Motorrad Grand Prix Deutschland."