• 20-08-2020

LIQUI MOLY bliver titelsponsor for MotoGP-løbet i Teruel, Spanien

Den tyske motorolie- og additivproducent LIQUI MOLY vil indtil 2023 fortsat være eneleverandør af smøremidler for klasserne Moto2 og Moto3 inden for motorcykelløb. Desuden sikrede smøremiddelpecialisten sig navnerettighederne ved Grand Prix'et i Aragon. Dette afholdes 23-25 oktober under betegnelsen Gran Premio LIQUI MOLY de Teruel.

LIQUI MOLY Grand Prix er bonussen i en pakke, som smøremiddeleksperten har opnået gennem en fornyet aftale med Dorna Sports. Den spanske virksomhed markedsfører Moto GP, inklusive klassernre Moto2 og Moto3. Ifølge aftalen vil LIQUI MOLY indtil 2023 fortsat være eneleverandør af smøremidler for Moto2 og Moto3. Den særlige detalje: Smøremiddelfirmaet udviklede ikke nogen speciel motorolie til motorløbet. Samtlige team ved Moto2 og Moto3 anvendte Motorbike 4T Synth 5W-40 Street Race. "Når en serieolie kan modstå de ekstreme belastninger inden for motorsport, er det et bevis på den fremragende kvalitet på vores produkter," siger LIQUI MOLY marketingchef Peter Baumann.

Pau Serracanta, direktør hos Dorna Sports: "Det glæder os, at LIQUI MOLY fortsat vil være eneleverandør af smøremidler for Moto2- og Moto3-klasserne de næste tre år. Det udgør en vigtig del af den utrolige succes ved de to mesterskaber. Og det er fantastisk, at mærket LIQUI MOLY også i de kommende år forbliver på strækningerne." En investering med garanteret succes ifølge Peter Baumann. "Tilskuertallene er fremragende, både på banerne og foran tv'et. Dermed er MotoGP med til at yde et vigtigt bidrag til at gøre vores mærke kendt i hele verden."

Dorna Sports og LIQUI MOLY er partnere siden 2015. Ifølge Pau Serracanta styrkede titelsponsoratet det fælles partnerskab. "Det er en glæde, at LIQUI MOLY vil overtage en så vigtig rolle ved Gran Premio de Teruel."