• 29-10-2020
  • Virksomhed

LIQUI MOLY bliver atter officiel sponsor for VM i håndbold

Verdensmesterskaberne 2021 i Egypten skal øge mærkekendskabet til olieproducenten

Den tyske olie- og additivspecialist LIQUI MOLY satser igen på håndbolden med sine sponsoraktiviteter. Firmaet er officiel sponsor til VM i håndbold for mænd januar 2021 i Egypten. "Denne sportsgren er en vigtig del af vores markedsføringsmenu. Og verdensmesterskaberne er toppen. Derfor er vi også med igen til turneringen i 2021," siger LIQUI MOLYs direktør Ernst Prost.

For to år siden kunne man se det blå og røde logo ved 96 kampe til turneringen i Danmark og Tyskland. "Hermed nåede vi ikke blot ud til næsten en million tilskuere på stadionerne, men bragte også vores mærke ud til mange millioner sportsfans hjemme foran skærmene verden over," fortæller Ernst Prost. Noget helt særligt er den nye udgave i Nordafrika. "På grund af Covid-19 er alt muligt, et VM med få stadionbesøgere, uden nogen tilskuer eller en aflysning. Det har vi ingen indflydelse på. Når turneringen finder sted, så i hvert fald med LIQUI MOLY."

Også i tider, hvor organiseringen og finansieringen af både store og små sportsarrangementer er noget af et vovestykke, står LIQUI MOLY fast på sit engagement i forskellige sportsgrene. "Forretningslivet skal jo gå videre og for os hører reklame ved live-arrangementer absolut med," understreger smøremiddelspecialstens administrerende direktør.

Noget helt særligt er det udvidede deltagerfelt. For første gang vil der til VM i håndbold for mænd være 32 hold i stedet for hidtil 24. "Det betyder flere kampe i første runde og dermed mere reklametid," konkluderer Ernst Prost.

I motorsporten er LIQUI MOLY traditionelt stærkt repræsenteret, aktuelt i motorcykelverdensmesterskabet MotoGP, blandt andet med sit eget team i Moto2 samt i Tourenwagen-mesterskabet. "Da vi henvender os til sportsfans via motorsporten og gerne vil gøre vores brand mere kendt, satser vi også på andre events. VM i håndbold er et af dem," siger LIQUI MOLY-chefen. Resultaterne fra 2019 er fuldt ud tilfredsstillende, så derfor også engagementet til de næste titelkampe. "Som et mærke man kan købe i 150 lande, er den globale karakter ved et verdensmesterskab og den tilknyttede mediedækning et afgørende kriterium." Om det er håndbold på amatørniveau, på højeste nationale plan, til Europa- eller verdensmesterskaberne – håndbold er ikke et nyt territorium for LIQUI MOLY. Regnestykket er enkelt, resultatet taler for sig selv: Mere mærkekendskab giver øget omsætning.

Åbningskampen finder sted den 14. januar. Finalen er den 31. januar. "Begivenhederne beskriver tydeligt, hvordan vi fungerer som virksomhed: hurtig handling, fuld indsats, teamånd og viljen til at høre blandt de bedste," siger Ernst Prost.