Kujdesi i llastikut

SKU: P005490
Mbron në temperatura të akullta, parandalon ngrirjen në dimër dhe kujdeset për izolimet e dyerve, dritareve dhe bagazhit. Ruan elasticitetin e izolimeve me përdorim të rregullt. Mësoni më shumë
  • trajtim i thjeshtë
  • pa silikon
  • parandalon ngrirjen e izoluesve të dyerve
Burimet e furnizimit
Mbron në temperatura të akullta, parandalon ngrirjen në dimër dhe kujdeset për izolimet e dyerve, dritareve dhe bagazhit. Ruan elasticitetin e izolimeve me përdorim të rregullt.
Për kujdesin, përgatitjen dhe mbrojtjen e gomave të dyerve në fushën e automjeteve.Lëreni të thahet për disa minuta.

Application

1. Hiqni paraprakisht çdo papastërti të fortë.
2. Shkundeni mirë përpara përdorimit.
3. Përdoreni nga pak dhe në mënyrë të barabartë në izolimet e pastra dhe të thata të gomës izoluese me një sfungjer duke ushtruar pak presion.
4. Lëreni të avullojë për disa minuta.
SKU
Informacione
Container type
Container contents
Language line
PU
Pallet unit
Container type: shishe plastike
Container contents: 75 ml
Language line: D
PU: 18
Pallet unit: 4320

Informacione për Produktin

Fletë e të dhënave të sigurisë

Images and documents

Motor oils - Made in Germany

BestBrandLogos
Rishikimi yt Rishikimi yt
Ju lutemi shkruani emrin tuaj
(Opsionale)
(Opsionale)
Ju lutemi jepni një email të vlefshëm
Ju lutemi jepni një përmbledhje
Ju lutemi jepni një përshkrim për vlerësimin
Kjo është një fushë e kërkuar.

Në mënyrë që të jemi në gjendje t'i përgjigjemi reagimeve tuaja dhe të përmirësojmë shërbimin tonë si rezultat, ne do t'ju kontaktojmë në raste individuale, nëse është e nevojshme, me pyetje individuale dhe gjithmonë me një kërkesë për konfirmimin e vlerësimit tuaj në adresën e postës elektronike që keni dhënë (Neni6 (1) lit. f DSGVO).

Your opinion is important to us!

Be a trailblazer and rate the product, so that others can benefit from your experience and we can keep on optimising!
Jane Doe 19.05.2024
Your opinion is important to us! Be a pioneer and rate the product so that others can benefit from your experience and we can always optimize!
Jane Doe 19.05.2024
Your opinion is important to us! Be a pioneer and rate the product so that others can benefit from your experience and we can always optimize!
Klientët e biznesit
Kontaktoni ekspertët tanë tani. Gjeni personin e duhur të kontaktit në zonën tuaj
Konsumatorët privatë
Gjeni tregtarë të përshtatshëm në zonën tuaj. Shpejt dhe e lehtë me kërkimin tonë të burimit të furnizimit.