Motorbike 4T Shooter

SKU: P003571

Optimizon performancën e motorit. Heq grumbullimet në sistemin e karburantit, në valvule, kandelat e motorinos dhe në dhomën e djegies dhe parandalon që ato të krijon sërish. Kjo pakëson konsumin e karburantit. Mbron të gjithë impiantin e karburantit nga gërryerja. Parandalon ngrirjen e karburatorit. Testuar për katalizatorin.

Mësoni më shumë
  • zbërthen mbetjet
  • rrit sigurinë operacionale
  • për motorët me karburator dhe injeksion
  • mbrojtje e mirë ndaj gërryerjes
  • rentabilitet i lartë
  • Shfaq më shumë
Burimet e furnizimit
Burimet e furnizimit
ghs08
ghs08

Optimizon performancën e motorit. Heq grumbullimet në sistemin e karburantit, në valvule, kandelat e motorinos dhe në dhomën e djegies dhe parandalon që ato të krijon sërish. Kjo pakëson konsumin e karburantit. Mbron të gjithë impiantin e karburantit nga gërryerja. Parandalon ngrirjen e karburatorit. Testuar për katalizatorin.

Shtuar në karburant për të gjithë motorët me 4 lëvizje (karburator dhe injektor). 80 ml janë të mjaftueshme për 5-10 l karburant. Shtoni çdo herë që bëni rimbushjen me karburant.

Application

Shtesa në enën e karburantit. Efekt optimal duke shtuar në çdo proces të rimbushjes me karburant. Plotësisht i pajtueshëm me të gjitha llojet e karburantit me benzinë. 80 ml janë të mjaftueshme për 5-10 litra karburant.
SKU
Informacione
Container type
Container contents
Language line
PU
Pallet unit
Container type: kanoçe prej flete metalike
Container contents: 80 ml
Language line: GB
PU: 24
Pallet unit: 2880
Container type: kanoçe prej flete metalike
Container contents: 80 ml
Language line: D
PU: 24
Pallet unit: 2880

Informacione për Produktin

Fletë e të dhënave të sigurisë

Images and documents

Informacione për Produktin

Fletë e të dhënave të sigurisë

Images and documents

Motor oils - Made in Germany

BestBrandLogos
Rishikimi yt Rishikimi yt
Ju lutemi shkruani emrin tuaj
(Opsionale)
(Opsionale)
Ju lutemi jepni një email të vlefshëm
Ju lutemi jepni një përmbledhje
Ju lutemi jepni një përshkrim për vlerësimin
Kjo është një fushë e kërkuar.

Në mënyrë që të jemi në gjendje t'i përgjigjemi reagimeve tuaja dhe të përmirësojmë shërbimin tonë si rezultat, ne do t'ju kontaktojmë në raste individuale, nëse është e nevojshme, me pyetje individuale dhe gjithmonë me një kërkesë për konfirmimin e vlerësimit tuaj në adresën e postës elektronike që keni dhënë (Neni6 (1) lit. f DSGVO).

Your opinion is important to us!

Be a trailblazer and rate the product, so that others can benefit from your experience and we can keep on optimising!
Jane Doe 13.06.2024
Your opinion is important to us! Be a pioneer and rate the product so that others can benefit from your experience and we can always optimize!
Jane Doe 13.06.2024
Your opinion is important to us! Be a pioneer and rate the product so that others can benefit from your experience and we can always optimize!
Klientët e biznesit
Kontaktoni ekspertët tanë tani. Gjeni personin e duhur të kontaktit në zonën tuaj
Konsumatorët privatë
Gjeni tregtarë të përshtatshëm në zonën tuaj. Shpejt dhe e lehtë me kërkimin tonë të burimit të furnizimit.