Vaj marshi Synth ISO VG 150

SKU: P003398

Vaj marshesh plotësisht sintetike me performancë të lartë me bazë polialfaolefinesh/esteresh. Për shkak të rezistencës së shkëlqyer ndaj oksidimit dhe stabilitetit termik të vajrave bazë, procesi i vjetrimit ulet ndjeshëm edhe në temperatura të larta dhe intervalet e ndryshimit të vajit mund të zgjaten. Një teknologji mbrojtëse n ...

Mësoni më shumë

Specifikimet / Miratimet: AGMA 9005 - D94 (EP), Cincinnati Machine P-77, David Brown, Schmieröl DIN 51517 CLP 150, Schmieröl SEB 181 226 CLP 150, U.S. Steel 224 Shfaq më shumë

Burimet e furnizimit
Vaj marshesh plotësisht sintetike me performancë të lartë me bazë polialfaolefinesh/esteresh. Për shkak të rezistencës së shkëlqyer ndaj oksidimit dhe stabilitetit termik të vajrave bazë, procesi i vjetrimit ulet ndjeshëm edhe në temperatura të larta dhe intervalet e ndryshimit të vajit mund të zgjaten. Një teknologji mbrojtëse nga presioni i lartë dhe konsumimi e zgjedhur në mënyrë të posaçme siguron mbrojtje të besueshme dhe një jetëgjatësi shërbimi të sistemit, edhe me ngarkesa të larta. Ka veti të shkëlqyera të mbrojtjes nga gërryerja edhe në prani të ujit dhe ndotësve të tjerë. Rrit efikasitetin e sistemit përmes reduktimit të mirëmbajtjes dhe kohës së ndërprerjes. Vaj lubrifikues DIN 51517 - CLP
Për përdorim në ingranazhet industriale, kushinetat me rrotullim dhe kushinetat e thjeshta nën ngarkesa me presion të lartë dhe për sistemet e mëdha të lubrifikimit me qarkullim të sforcuar.

Application

Duhet të respektohen specifikimet dhe udhëzimet e prodhuesve të agregateve. Megjithatë, efikasiteti optimal mundësohet kur përdoret i papërzier.

SKU
Informacione
Container type
Container contents
Language line
PU
Pallet unit
Container type: fuçi prej flete të zezë metalike
Container contents: 205 l
Language line: D-GB
PU: 1
Pallet unit: 2
Specifikimet / Miratimet

AGMA 9005 - D94 (EP), Cincinnati Machine P-77, David Brown, Schmieröl DIN 51517 CLP 150, Schmieröl SEB 181 226 CLP 150, U.S. Steel 224

Informacione për Produktin

Fletë e të dhënave të sigurisë

Images and documents

Motor oils - Made in Germany

BestBrandLogos
Rishikimi yt Rishikimi yt
Ju lutemi shkruani emrin tuaj
(Opsionale)
(Opsionale)
Ju lutemi jepni një email të vlefshëm
Ju lutemi jepni një përmbledhje
Ju lutemi jepni një përshkrim për vlerësimin
Kjo është një fushë e kërkuar.

Në mënyrë që të jemi në gjendje t'i përgjigjemi reagimeve tuaja dhe të përmirësojmë shërbimin tonë si rezultat, ne do t'ju kontaktojmë në raste individuale, nëse është e nevojshme, me pyetje individuale dhe gjithmonë me një kërkesë për konfirmimin e vlerësimit tuaj në adresën e postës elektronike që keni dhënë (Neni6 (1) lit. f DSGVO).

Your opinion is important to us!

Be a trailblazer and rate the product, so that others can benefit from your experience and we can keep on optimising!
Jane Doe 30.05.2024
Your opinion is important to us! Be a pioneer and rate the product so that others can benefit from your experience and we can always optimize!
Jane Doe 30.05.2024
Your opinion is important to us! Be a pioneer and rate the product so that others can benefit from your experience and we can always optimize!
Klientët e biznesit
Kontaktoni ekspertët tanë tani. Gjeni personin e duhur të kontaktit në zonën tuaj
Konsumatorët privatë
Gjeni tregtarë të përshtatshëm në zonën tuaj. Shpejt dhe e lehtë me kërkimin tonë të burimit të furnizimit.