Graso Pro-Line e injektorëve dhe kandelave të ngrohësit

SKU: P003679
Graso speciale pjesërisht sintetike, pa metal, për lubrifikimin e injektorëve, kandelave të ngrohësit dhe të motorinos përpara se t'i instaloni në motor. Parandalon depërtimin e lagështirës dhe po kështu parandalon gërryerjen e injektorit dhe kandelës së ngrohësit. Grasoja speciale e bën shumë më të lehtë çmontimin. Mësoni më shumë
  • rezistencë e kufizuar ndaj acideve organike dhe alkaleve
  • mbrojtje e shkëlqyer ndaj gërryerjes
  • i shkëlqyer për rezistencë ndaj ujit të ftohtë dhe të nxehtë
  • ka aftësia më të lartë të përvetësimit të presionit
  • nuk reagon ndaj materialeve të zakonshme të izolimit
  • Shfaq më shumë
Burimet e furnizimit
Graso speciale pjesërisht sintetike, pa metal, për lubrifikimin e injektorëve, kandelave të ngrohësit dhe të motorinos përpara se t'i instaloni në motor. Parandalon depërtimin e lagështirës dhe po kështu parandalon gërryerjen e injektorit dhe kandelës së ngrohësit. Grasoja speciale e bën shumë më të lehtë çmontimin.
Për lubrifikimin e të gjitha llojeve të sipërfaqeve rrëshqitëse nën trysni të lartë. Për ndarjen e komponentëve nën trysninë e temperaturës si injektorët, kandelat e ngrohësit dhe motorinos, kunjat dhe bulonat.

Application

Pjesët duhet të jenë të pastra dhe pa mbetje, papastërti dhe lagështi para trajtimit me grason speciale. Përdoreni në sipërfaqet e pastruara me penel, furçë ose leckë pa garzë. Përdorni sasinë e duhur në varësi të përdorimit dhe aplikimit.
SKU
Informacione
Container type
Container contents
Language line
PU
Pallet unit
Container type: tub plastik
Container contents: 20 g
Language line: D-GB
PU: 12
Pallet unit: 3120

Informacione për Produktin

Fletë e të dhënave të sigurisë

Images and documents

Motor oils - Made in Germany

BestBrandLogos
Rishikimi yt Rishikimi yt
Ju lutemi shkruani emrin tuaj
(Opsionale)
(Opsionale)
Ju lutemi jepni një email të vlefshëm
Ju lutemi jepni një përmbledhje
Ju lutemi jepni një përshkrim për vlerësimin
Kjo është një fushë e kërkuar.

Në mënyrë që të jemi në gjendje t'i përgjigjemi reagimeve tuaja dhe të përmirësojmë shërbimin tonë si rezultat, ne do t'ju kontaktojmë në raste individuale, nëse është e nevojshme, me pyetje individuale dhe gjithmonë me një kërkesë për konfirmimin e vlerësimit tuaj në adresën e postës elektronike që keni dhënë (Neni6 (1) lit. f DSGVO).

Your opinion is important to us!

Be a trailblazer and rate the product, so that others can benefit from your experience and we can keep on optimising!
Jane Doe 24.05.2024
Your opinion is important to us! Be a pioneer and rate the product so that others can benefit from your experience and we can always optimize!
Jane Doe 24.05.2024
Your opinion is important to us! Be a pioneer and rate the product so that others can benefit from your experience and we can always optimize!
Klientët e biznesit
Kontaktoni ekspertët tanë tani. Gjeni personin e duhur të kontaktit në zonën tuaj
Konsumatorët privatë
Gjeni tregtarë të përshtatshëm në zonën tuaj. Shpejt dhe e lehtë me kërkimin tonë të burimit të furnizimit.