Impregnimi i copës

SKU: P001107
Mbyll dhe impregnon pëlhurën apo copën dhe për këtë arsye është optimale si mbrojtje universale ndaj lagështirës dhe njollave. Largon në mënyrë të sigurt ujin dhe mbron nga njollat e shkaktuara nga vaji, yndyrat dhe papastërtitë si p.sh. poleni ose jashtëqitjet e shpendëve. E mban copën fleksible dhe të ajrosur. Mësoni më shumë
  • i papërshkueshëm nga uji
  • papërshkueshmëri shumë e mirë ndaj ujit
  • pa silikon
  • parandalon formimin e njollave
Burimet e furnizimit
ghs02 ghs07 ghs09
Mbyll dhe impregnon pëlhurën apo copën dhe për këtë arsye është optimale si mbrojtje universale ndaj lagështirës dhe njollave. Largon në mënyrë të sigurt ujin dhe mbron nga njollat e shkaktuara nga vaji, yndyrat dhe papastërtitë si p.sh. poleni ose jashtëqitjet e shpendëve. E mban copën fleksible dhe të ajrosur.
Për impregnimin e çative kabriole prej tekstili, strehëve, tendave, ombrellave dhe shumë të tjerave. Gjithashtu për produkte me membranë klimatike dhe kastori.

Application

1. Kontrolloni paraprakisht sipërfaqet që do të pastrohen. Nëse është e nevojshme, pastroni me pastruesin e çatisë kabriole dhe lëreni të thahet.
2. Shkundeni mirë përpara përdorimit.
3. Spërkateni impregnimin e pëlhurës nga pak dhe në mënyrë të barabartë nga një distancë prej rreth 20 cm.
4. Më pas lëreni të thahet për 1-3 orë.
Shënim: Përdoreni vetëm me ajrosje të mirë!
SKU
Informacione
Container type
Container contents
Language line
PU
Pallet unit
Container type: kanoçe aerosoli
Container contents: 400 ml
Language line: D
PU: 6
Pallet unit: 1140

Informacione për Produktin

Fletë e të dhënave të sigurisë

Images and documents

Motor oils - Made in Germany

BestBrandLogos
Rishikimi yt Rishikimi yt
Ju lutemi shkruani emrin tuaj
(Opsionale)
(Opsionale)
Ju lutemi jepni një email të vlefshëm
Ju lutemi jepni një përmbledhje
Ju lutemi jepni një përshkrim për vlerësimin
Kjo është një fushë e kërkuar.

Në mënyrë që të jemi në gjendje t'i përgjigjemi reagimeve tuaja dhe të përmirësojmë shërbimin tonë si rezultat, ne do t'ju kontaktojmë në raste individuale, nëse është e nevojshme, me pyetje individuale dhe gjithmonë me një kërkesë për konfirmimin e vlerësimit tuaj në adresën e postës elektronike që keni dhënë (Neni6 (1) lit. f DSGVO).

Your opinion is important to us!

Be a trailblazer and rate the product, so that others can benefit from your experience and we can keep on optimising!
Jane Doe 28.05.2024
Your opinion is important to us! Be a pioneer and rate the product so that others can benefit from your experience and we can always optimize!
Jane Doe 28.05.2024
Your opinion is important to us! Be a pioneer and rate the product so that others can benefit from your experience and we can always optimize!
Klientët e biznesit
Kontaktoni ekspertët tanë tani. Gjeni personin e duhur të kontaktit në zonën tuaj
Konsumatorët privatë
Gjeni tregtarë të përshtatshëm në zonën tuaj. Shpejt dhe e lehtë me kërkimin tonë të burimit të furnizimit.