Pastrues i thellë plastik

SKU: P001103
Pastron, mirëmban dhe mbron të gjitha pjesët e brendshme plastike dhe u jep një freski atyre. Depërton thellë në material, jep një shkëlqim sateni, ka një efekt antistatik dhe kundër papastërtisë dhe kështu siguron mbrojtje të qëndrueshme afatgjatë. Përmban silikon. Mësoni më shumë
  • trajtim i thjeshtë
  • kujdeset për një shkëlqim të thellë sateni
  • largon pluhurin, papastërtitë dhe ujin
  • mbrojtje dhe mirëmbajtje e të gjitha plastikave
Burimet e furnizimit
Pastron, mirëmban dhe mbron të gjitha pjesët e brendshme plastike dhe u jep një freski atyre. Depërton thellë në material, jep një shkëlqim sateni, ka një efekt antistatik dhe kundër papastërtisë dhe kështu siguron mbrojtje të qëndrueshme afatgjatë. Përmban silikon.
Për të gjitha sipërfaqet plastike në pjesët e brendshme të automjeteve.

Application

1. Trajtoni paraprakisht pjesët e ndotura shumë me pastruesin e pjesëve të brendshme të makinës.

2. Shkundeni mirë përpara përdorimit.

3. Më pas përdoreni me një leckë mikrofibër (Artikulli nr. 1651) ose me një leckë të butë dhe fërkojeni lehtë.

4. Fërkojeni në të thatë nëse është e nevojshme.

5. Përsëriteni procesin derisa të arrihet rezultati i dëshiruar.

Shënim: Trajtojini komponentët gjithmonë si të tërë! Për shkak të rrezikut të rrëshqitjes, mos e përdorni në timonë, pedale, tapetë, sedilje, marshe etj.! Mbroni nga ngrica!

SKU
Informacione
Container type
Container contents
Language line
PU
Pallet unit
Container type: shishe plastike me spërkatje
Container contents: 500 ml
Language line: D
PU: 6
Pallet unit: 624

Informacione për Produktin

Fletë e të dhënave të sigurisë

Images and documents

Motor oils - Made in Germany

BestBrandLogos
Rishikimi yt Rishikimi yt
Ju lutemi shkruani emrin tuaj
(Opsionale)
(Opsionale)
Ju lutemi jepni një email të vlefshëm
Ju lutemi jepni një përmbledhje
Ju lutemi jepni një përshkrim për vlerësimin
Kjo është një fushë e kërkuar.

Në mënyrë që të jemi në gjendje t'i përgjigjemi reagimeve tuaja dhe të përmirësojmë shërbimin tonë si rezultat, ne do t'ju kontaktojmë në raste individuale, nëse është e nevojshme, me pyetje individuale dhe gjithmonë me një kërkesë për konfirmimin e vlerësimit tuaj në adresën e postës elektronike që keni dhënë (Neni6 (1) lit. f DSGVO).

Your opinion is important to us!

Be a trailblazer and rate the product, so that others can benefit from your experience and we can keep on optimising!
Jane Doe 18.05.2024
Your opinion is important to us! Be a pioneer and rate the product so that others can benefit from your experience and we can always optimize!
Jane Doe 18.05.2024
Your opinion is important to us! Be a pioneer and rate the product so that others can benefit from your experience and we can always optimize!
Klientët e biznesit
Kontaktoni ekspertët tanë tani. Gjeni personin e duhur të kontaktit në zonën tuaj
Konsumatorët privatë
Gjeni tregtarë të përshtatshëm në zonën tuaj. Shpejt dhe e lehtë me kërkimin tonë të burimit të furnizimit.