Larje makine dhe dyll

SKU: P001084

Mirëmbajtja e shpejtë e bojës 2-në-1 për raste. Pastron butësisht të gjitha sipërfaqet e lyera, u jep atyre një shkëlqim rrezatues dhe i mbron nga të gjitha ndikimet mjedisore. Ai i largon papastërtitë shpejt, nuk lë gjurmë smërçi, e bën më të lehtë heqjen e lëkurës dhe përmirëson vizualisht llakun e automjetit duke rritur shkëlqimin.

Mësoni më shumë
  • efekt i lartë larës dhe pastrimi
  • përshtatet për polikarbonatin
  • pastrim dhe izolim me një proces
  • mbron bojën nga ndikimet agresive mjedisore dhe të motit
  • me dyll Carnauba
Burimet e furnizimit
ghs05
Mirëmbajtja e shpejtë e bojës 2-në-1 për raste. Pastron butësisht të gjitha sipërfaqet e lyera, u jep atyre një shkëlqim rrezatues dhe i mbron nga të gjitha ndikimet mjedisore. Ai i largon papastërtitë shpejt, nuk lë gjurmë smërçi, e bën më të lehtë heqjen e lëkurës dhe përmirëson vizualisht llakun e automjetit duke rritur shkëlqimin.
Për pastrimin dhe mbrojtjen e të gjitha sipërfaqeve të lyera.

Application

1. Hiqni paraprakisht çdo papastërti të trashë duke ushtruar trysni të lartë ose duke hedhur ujë me presion. 
2. Shkundeni mirë përpara përdorimit.
3. Më pas përzieni pastruesin për larjen e makinave dhe dyllin me ujë (30 ml për 10 l ujë). 1 rresht në shkallën e dozimit përkon me përafërsisht. 30 ml.
4. Përdoreni dhe shpërndajeni me sfungjer për larjen e makinave (Artikulli nr. 1549). 
5. Më pas shpëlajeni mirë me ujë dhe thajeni ose fshijeni.
Shënim: Mos e përdorni në bojë të nxehtë, sipërfaqe të nxehta ose në rrezet e drejtpërdrejta të diellit!
SKU
Informacione
Container type
Container contents
Language line
PU
Pallet unit
Container type: shishe plastike
Container contents: 1 l
Language line: D
PU: 6
Pallet unit: 510

Informacione për Produktin

Fletë e të dhënave të sigurisë

Images and documents

Motor oils - Made in Germany

BestBrandLogos
Rishikimi yt Rishikimi yt
Ju lutemi shkruani emrin tuaj
(Opsionale)
(Opsionale)
Ju lutemi jepni një email të vlefshëm
Ju lutemi jepni një përmbledhje
Ju lutemi jepni një përshkrim për vlerësimin
Kjo është një fushë e kërkuar.

Në mënyrë që të jemi në gjendje t'i përgjigjemi reagimeve tuaja dhe të përmirësojmë shërbimin tonë si rezultat, ne do t'ju kontaktojmë në raste individuale, nëse është e nevojshme, me pyetje individuale dhe gjithmonë me një kërkesë për konfirmimin e vlerësimit tuaj në adresën e postës elektronike që keni dhënë (Neni6 (1) lit. f DSGVO).

Your opinion is important to us!

Be a trailblazer and rate the product, so that others can benefit from your experience and we can keep on optimising!
Jane Doe 29.05.2024
Your opinion is important to us! Be a pioneer and rate the product so that others can benefit from your experience and we can always optimize!
Jane Doe 29.05.2024
Your opinion is important to us! Be a pioneer and rate the product so that others can benefit from your experience and we can always optimize!
Klientët e biznesit
Kontaktoni ekspertët tanë tani. Gjeni personin e duhur të kontaktit në zonën tuaj
Konsumatorët privatë
Gjeni tregtarë të përshtatshëm në zonën tuaj. Shpejt dhe e lehtë me kërkimin tonë të burimit të furnizimit.