Krem për shkëlqimin e pjesëve të kromit

SKU: P001077
Pastron, mirëmban dhe largon pikat e bllokimit të pamjes dhe ndryshkun në të gjitha pjesët e kromit dhe metalet zbukuruese në automjetet për pasagjerë, automjete tregtare, motoçikleta dhe biçikleta. Siguron shkëlqim origjinal dhe mund të ruhet për një periudhë më të gjatë kohore falë cipës mbrojtëse. Mësoni më shumë
  • formon një shtresë mbrojtëse ngjitëse
  • krijon efekt shumë të mirë shkëlqimi
  • mbrojtje e shkëlqyer ndaj gërryerjes
Burimet e furnizimit
Pastron, mirëmban dhe largon pikat e bllokimit të pamjes dhe ndryshkun në të gjitha pjesët e kromit dhe metalet zbukuruese në automjetet për pasagjerë, automjete tregtare, motoçikleta dhe biçikleta. Siguron shkëlqim origjinal dhe mund të ruhet për një periudhë më të gjatë kohore falë cipës mbrojtëse.
Për të gjitha pjesët e kromit në automjet për pasagjerë, automjetet tregtare, motoçikleta dhe biçikleta.

Application

1. Shkundeni mirë përpara përdorimit. 
2. Më pas përdorni një leckë mikrofibër (Artikulli nr. 1651) në pjesët që do të pastroni dhe fërkojini duke ushtruar një trysni të lehtë.
3. Lëreni të thahet pak dhe lustrojeni me pjesën e thatë të leckës me mikrofibër.
4. Nëse papastërtia nuk del, përsëritni procesin derisa të arrihet rezultati i dëshiruar. 
Shënim: Mos e përdorni në sipërfaqe të nxehta ose në pjesët me pllakë kromi!
SKU
Informacione
Container type
Container contents
Language line
PU
Pallet unit
Container type: shishe plastike
Container contents: 250 ml
Language line: D
PU: 6
Pallet unit: 1512

Informacione për Produktin

Fletë e të dhënave të sigurisë

Images and documents

Motor oils - Made in Germany

BestBrandLogos
Rishikimi yt Rishikimi yt
Ju lutemi shkruani emrin tuaj
(Opsionale)
(Opsionale)
Ju lutemi jepni një email të vlefshëm
Ju lutemi jepni një përmbledhje
Ju lutemi jepni një përshkrim për vlerësimin
Kjo është një fushë e kërkuar.

Në mënyrë që të jemi në gjendje t'i përgjigjemi reagimeve tuaja dhe të përmirësojmë shërbimin tonë si rezultat, ne do t'ju kontaktojmë në raste individuale, nëse është e nevojshme, me pyetje individuale dhe gjithmonë me një kërkesë për konfirmimin e vlerësimit tuaj në adresën e postës elektronike që keni dhënë (Neni6 (1) lit. f DSGVO).

Your opinion is important to us!

Be a trailblazer and rate the product, so that others can benefit from your experience and we can keep on optimising!
Jane Doe 18.05.2024
Your opinion is important to us! Be a pioneer and rate the product so that others can benefit from your experience and we can always optimize!
Jane Doe 18.05.2024
Your opinion is important to us! Be a pioneer and rate the product so that others can benefit from your experience and we can always optimize!
Klientët e biznesit
Kontaktoni ekspertët tanë tani. Gjeni personin e duhur të kontaktit në zonën tuaj
Konsumatorët privatë
Gjeni tregtarë të përshtatshëm në zonën tuaj. Shpejt dhe e lehtë me kërkimin tonë të burimit të furnizimit.