Largues insektesh

SKU: P001070

Largon lehtësisht mbetjet e forta të insekteve nga xhamat, dritat dhe të gjitha pjesët plastike, boja dhe sipërfaqet e kromit në makina, automjetet tregtare dhe motoçikleta. Zbut papastërtitë shpejt dhe butësisht, duke lejuar që mbetjet të hiqen pa vështirësi. Gjithashtu ideal për trajtim paraprak sa herë që lani makinën. Lë për ...

Mësoni më shumë
  • efekt i shkëlqyer pastrimi
  • i biodegradueshëm
  • ngjitje e mirë
  • përshtatet për polikarbonatin
Burimet e furnizimit
Largon lehtësisht mbetjet e forta të insekteve nga xhamat, dritat dhe të gjitha pjesët plastike, boja dhe sipërfaqet e kromit në makina, automjetet tregtare dhe motoçikleta. Zbut papastërtitë shpejt dhe butësisht, duke lejuar që mbetjet të hiqen pa vështirësi. Gjithashtu ideal për trajtim paraprak sa herë që lani makinën. Lë përshtypje me efikasitetin e tij të lartë dhe biodegradueshmërinë e kënaqshme.
Për heqjen e mbetjeve të insekteve nga xhamat e makinave, pjesët e kromit, dritat dhe sipërfaqet e lyera.

Application

1. Spërkateni mbi larguesin e insekteve (përpara larjes së rregullt të makinës për të shmangur gërvishtjen e bojës).
2. Në varësi të papastërtisë, lëreni të veprojë për 3 minuta.
3. Shpëlajeni me ujë ose lajeni në lavazh.
4. Nëse është e nevojshme, ripërpunojeni me sfungjerin e insekteve (Artikulli nr. 1548). 
5. Më pas pastrojeni automjetin me shampo për larjen e makinave. 
Shënim: Mos e lini të thahet mbi bojë!
SKU
Informacione
Container type
Container contents
Language line
PU
Pallet unit
Container type: shishe plastike me spërkatje
Container contents: 500 ml
Language line: D
PU: 6
Pallet unit: 624

Informacione për Produktin

Fletë e të dhënave të sigurisë

Images and documents

Motor oils - Made in Germany

BestBrandLogos
Rishikimi yt Rishikimi yt
Ju lutemi shkruani emrin tuaj
(Opsionale)
(Opsionale)
Ju lutemi jepni një email të vlefshëm
Ju lutemi jepni një përmbledhje
Ju lutemi jepni një përshkrim për vlerësimin
Kjo është një fushë e kërkuar.

Në mënyrë që të jemi në gjendje t'i përgjigjemi reagimeve tuaja dhe të përmirësojmë shërbimin tonë si rezultat, ne do t'ju kontaktojmë në raste individuale, nëse është e nevojshme, me pyetje individuale dhe gjithmonë me një kërkesë për konfirmimin e vlerësimit tuaj në adresën e postës elektronike që keni dhënë (Neni6 (1) lit. f DSGVO).

Your opinion is important to us!

Be a trailblazer and rate the product, so that others can benefit from your experience and we can keep on optimising!
Jane Doe 18.05.2024
Your opinion is important to us! Be a pioneer and rate the product so that others can benefit from your experience and we can always optimize!
Jane Doe 18.05.2024
Your opinion is important to us! Be a pioneer and rate the product so that others can benefit from your experience and we can always optimize!
Klientët e biznesit
Kontaktoni ekspertët tanë tani. Gjeni personin e duhur të kontaktit në zonën tuaj
Konsumatorët privatë
Gjeni tregtarë të përshtatshëm në zonën tuaj. Shpejt dhe e lehtë me kërkimin tonë të burimit të furnizimit.