Leckë mikrofibër

SKU: P001062
Pëlhurë mikrofibër me përdorim universal për pastrim dhe kujdes për pothuajse të gjitha sipërfaqet. Siguron një pamje pa vija në materiale të lëmuara si plastika, qelqi, inoksi ose sipërfaqet prej druri të mbyllura. Mund të lahet deri në 95 °C pa zbutës. Mësoni më shumë
  • efekt i shkëlqyer pastrimi
  • mund të lahet deri në 95 °C
  • aplikim shumë i butë falë veshjes jashtëzakonisht të hollë dhe të butë
  • përthithje optimale e papastërtive dhe pluhurit
  • Madhësia 40 x 40 cm
  • Shfaq më shumë
Burimet e furnizimit
Pëlhurë mikrofibër me përdorim universal për pastrim dhe kujdes për pothuajse të gjitha sipërfaqet. Siguron një pamje pa vija në materiale të lëmuara si plastika, qelqi, inoksi ose sipërfaqet prej druri të mbyllura. Mund të lahet deri në 95 °C pa zbutës.
Për pastrim dhe kujdes për një llojshmëri të gjerë sipërfaqesh.

Application

Në varësi të qëllimit, përdorni pastruesit dhe produktet e rekomanduara të kujdesit.
SKU
Informacione
Container type
Container contents
Language line
PU
Pallet unit
Container type: qese plastike me perforim Euro
Container contents: 1 Stk
Language line: D-GB-I-E-P
PU: 10
Pallet unit: 1600

Informacione për Produktin

Fletë e të dhënave të sigurisë

Images and documents

Motor oils - Made in Germany

BestBrandLogos
Rishikimi yt Rishikimi yt
Ju lutemi shkruani emrin tuaj
(Opsionale)
(Opsionale)
Ju lutemi jepni një email të vlefshëm
Ju lutemi jepni një përmbledhje
Ju lutemi jepni një përshkrim për vlerësimin
Kjo është një fushë e kërkuar.

Në mënyrë që të jemi në gjendje t'i përgjigjemi reagimeve tuaja dhe të përmirësojmë shërbimin tonë si rezultat, ne do t'ju kontaktojmë në raste individuale, nëse është e nevojshme, me pyetje individuale dhe gjithmonë me një kërkesë për konfirmimin e vlerësimit tuaj në adresën e postës elektronike që keni dhënë (Neni6 (1) lit. f DSGVO).

Your opinion is important to us!

Be a trailblazer and rate the product, so that others can benefit from your experience and we can keep on optimising!
Jane Doe 13.06.2024
Your opinion is important to us! Be a pioneer and rate the product so that others can benefit from your experience and we can always optimize!
Jane Doe 13.06.2024
Your opinion is important to us! Be a pioneer and rate the product so that others can benefit from your experience and we can always optimize!
Klientët e biznesit
Kontaktoni ekspertët tanë tani. Gjeni personin e duhur të kontaktit në zonën tuaj
Konsumatorët privatë
Gjeni tregtarë të përshtatshëm në zonën tuaj. Shpejt dhe e lehtë me kërkimin tonë të burimit të furnizimit.