Kujdes për lëkurën

SKU: P001058

Pastron, mirëmban dhe mbron lëkurën e lëmuar dhe artificiale dhe ruan strukturën, aftësinë shtrënguese dhe elasticitetin e tyre. Depërton thellë në lëkurë, e bën atë të butë dhe fleksible, zbut sipërfaqet e lëkurës më të vjetër dhe pak të konsumuar dhe u jep atyre një shkëlqim si sateni. Kur përdoret rregullisht, përmir...

Mësoni më shumë
  • e mban lëkurën të butë
  • mbrojtje e shkëlqyer afatgjatë
  • mbron pjesët e lëkurës nga brishtësia
Burimet e furnizimit
Pastron, mirëmban dhe mbron lëkurën e lëmuar dhe artificiale dhe ruan strukturën, aftësinë shtrënguese dhe elasticitetin e tyre. Depërton thellë në lëkurë, e bën atë të butë dhe fleksible, zbut sipërfaqet e lëkurës më të vjetër dhe pak të konsumuar dhe u jep atyre një shkëlqim si sateni. Kur përdoret rregullisht, përmirëson pamjen e lëkurës, parandalon zbehjen e parakohshme dhe zgjat jetëgjatësinë e materialit. Pa ngjyra.
Për të gjitha sipërfaqet prej lëkure apo lëkure artificiale në sektorin e automobilave, kostumeve të lëkurës dhe mobilieve prej lëkure në shtëpi, në ushtrimin e hobeve dhe në punë. Jo i përshtatshëm për kastor. 

Application

1. Nëse sipërfaqja e lëkurës që do të trajtohet është e pistë, pastrojeni paraprakisht me pastruesin e pjesëve të brendshme të automjetit dhe lëreni të thahet.
2. Shkundeni mirë përpara përdorimit.
3. Më pas përdorni produktin e kujdesit të lëkurës në një leckë të butë ose mikrofibër (Artikulli nr. 1651) dhe aplikojeni në mënyrë të barabartë dhe nga pak duke ushtruar pak presion dhe duke kryer lëvizje rrethore. 
4. Pas një kohe të shkurtër ekspozimi, fshini me pjesën e thatë të leckës mikrofibër. 
Shënim: Jo i përshtatshëm për kastor! Kur përdorni lëkurë me vrima, sigurohuni që lëngu të mos depërtojë! Kontrolloni përputhshmërinë e materialit para se ta përdorni në një sipërfaqe të madhe në një zonë të fshehur! Mos e përdorni në motoçikleta!
SKU
Informacione
Container type
Container contents
Language line
PU
Pallet unit
Container type: shishe plastike
Container contents: 250 ml
Language line: D
PU: 6
Pallet unit: 1512

Informacione për Produktin

Fletë e të dhënave të sigurisë

Images and documents

Motor oils - Made in Germany

BestBrandLogos
Rishikimi yt Rishikimi yt
Ju lutemi shkruani emrin tuaj
(Opsionale)
(Opsionale)
Ju lutemi jepni një email të vlefshëm
Ju lutemi jepni një përmbledhje
Ju lutemi jepni një përshkrim për vlerësimin
Kjo është një fushë e kërkuar.

Në mënyrë që të jemi në gjendje t'i përgjigjemi reagimeve tuaja dhe të përmirësojmë shërbimin tonë si rezultat, ne do t'ju kontaktojmë në raste individuale, nëse është e nevojshme, me pyetje individuale dhe gjithmonë me një kërkesë për konfirmimin e vlerësimit tuaj në adresën e postës elektronike që keni dhënë (Neni6 (1) lit. f DSGVO).

Your opinion is important to us!

Be a trailblazer and rate the product, so that others can benefit from your experience and we can keep on optimising!
Jane Doe 28.05.2024
Your opinion is important to us! Be a pioneer and rate the product so that others can benefit from your experience and we can always optimize!
Jane Doe 28.05.2024
Your opinion is important to us! Be a pioneer and rate the product so that others can benefit from your experience and we can always optimize!
Klientët e biznesit
Kontaktoni ekspertët tanë tani. Gjeni personin e duhur të kontaktit në zonën tuaj
Konsumatorët privatë
Gjeni tregtarë të përshtatshëm në zonën tuaj. Shpejt dhe e lehtë me kërkimin tonë të burimit të furnizimit.