Pastrues i pjesëve të brendshme të automjetit

SKU: P001057
Pastron shpejt dhe butësisht të gjitha pjesët plastike, pëlhurat dhe panelet në brendësi të automjetit. Heq tërësisht papastërtitë nga vaji, yndyra apo grasoja, nikotina dhe substancat e tjera. Gjithashtu është ideal si zgjidhës problemesh për mbetjet e pijeve, ushqimeve dhe ëmbëlsirave. Mësoni më shumë
  • efekt i shkëlqyer pastrimi
  • trajtim i thjeshtë
  • rigjallëron ngjyrat
  • pastron butësisht
Burimet e furnizimit
Pastron shpejt dhe butësisht të gjitha pjesët plastike, pëlhurat dhe panelet në brendësi të automjetit. Heq tërësisht papastërtitë nga vaji, yndyra apo grasoja, nikotina dhe substancat e tjera. Gjithashtu është ideal si zgjidhës problemesh për mbetjet e pijeve, ushqimeve dhe ëmbëlsirave.
Për pastrimin e sipërfaqeve në brendësi të automjetit.

Application

1. Spërkatni pastruesin për pjesët e brendshme të makinës mbi ato pjesë dhe sipërfaqe që do të trajtohen.
2. Në varësi të shkallës së ndotjes, lëreni të veprojë, por mos e lini të thahet. 
3. Më pas fërkojeni dhe thajeni me një leckë të pastër dhe të lagur. Për papastërti tejet të fortë, përsëritni procesin derisa të arrihet rezultati i dëshiruar. 
Shënim: Mos e përdorni në sipërfaqe të nxehta ose në rrezet e drejtpërdrejta të diellit!
SKU
Informacione
Container type
Container contents
Language line
PU
Pallet unit
Container type: shishe plastike me spërkatje
Container contents: 500 ml
Language line: D
PU: 6
Pallet unit: 624

Informacione për Produktin

Fletë e të dhënave të sigurisë

Images and documents

Motor oils - Made in Germany

BestBrandLogos
Rishikimi yt Rishikimi yt
Ju lutemi shkruani emrin tuaj
(Opsionale)
(Opsionale)
Ju lutemi jepni një email të vlefshëm
Ju lutemi jepni një përmbledhje
Ju lutemi jepni një përshkrim për vlerësimin
Kjo është një fushë e kërkuar.

Në mënyrë që të jemi në gjendje t'i përgjigjemi reagimeve tuaja dhe të përmirësojmë shërbimin tonë si rezultat, ne do t'ju kontaktojmë në raste individuale, nëse është e nevojshme, me pyetje individuale dhe gjithmonë me një kërkesë për konfirmimin e vlerësimit tuaj në adresën e postës elektronike që keni dhënë (Neni6 (1) lit. f DSGVO).

Your opinion is important to us!

Be a trailblazer and rate the product, so that others can benefit from your experience and we can keep on optimising!
Jane Doe 30.05.2024
Your opinion is important to us! Be a pioneer and rate the product so that others can benefit from your experience and we can always optimize!
Jane Doe 30.05.2024
Your opinion is important to us! Be a pioneer and rate the product so that others can benefit from your experience and we can always optimize!
Klientët e biznesit
Kontaktoni ekspertët tanë tani. Gjeni personin e duhur të kontaktit në zonën tuaj
Konsumatorët privatë
Gjeni tregtarë të përshtatshëm në zonën tuaj. Shpejt dhe e lehtë me kërkimin tonë të burimit të furnizimit.