Spërkatës zinxhiri për Motorbike

SKU: P000492

Graso zinxhirësh plotësisht sintetike, tejet ngjitëse dhe rezistente ndaj ujit me veti të shkëlqyera depërtuese dhe lubrifikuese. Veçanërisht e përshtatshme për zinxhirët me shpejtësi të lartë dhe në kushte pluhuri, të pista dhe gërryese. Redukton zgjatjen e zinxhirit dhe garanton një jetëgjatësi më të gjatë të zinxhirëve. ...

Mësoni më shumë
  • veti e shkëlqyer zvarritjeje
  • cilësi e shkëlqyer ngjitjeje
  • i shkëlqyer për rezistencë ndaj ujit të ftohtë, të nxehtë dhe spërkatës
  • mbrojtje e shkëlqyer ndaj gërryerjes
  • ka aftësia më të lartë të përvetësimit të presionit
  • Shfaq më shumë
Burimet e furnizimit
ghs02 ghs07 ghs09
Graso zinxhirësh plotësisht sintetike, tejet ngjitëse dhe rezistente ndaj ujit me veti të shkëlqyera depërtuese dhe lubrifikuese. Veçanërisht e përshtatshme për zinxhirët me shpejtësi të lartë dhe në kushte pluhuri, të pista dhe gërryese. Redukton zgjatjen e zinxhirit dhe garanton një jetëgjatësi më të gjatë të zinxhirëve. Me teknologji komplekse esteri.
Për lubrifikimin fillestar dhe mirëmbajtjen e zinxhirëve të transmetimit të energjisë. Për zinxhirët me ngarkesë dhe me shpejtësi të lartë me dhe pa unazat O-/X.

Application

Rekomandojmë që para se ta përdorni të pastroni zinxhirët me pastruesin e zinxhirëve dhe frenave Motorbike (Artikull nr. 1602). Më pas spërkatni zinxhirin me sprej zinxhirësh për Motorbike. Pasi të ketë avulluar solucioni, lubrifikuesi përfton konsistencën përfundimtare dhe vetitë ngjitëse.
SKU
Informacione
Container type
Container contents
Language line
PU
Pallet unit
Container type: kanoçe aerosoli
Container contents: 250 ml
Language line: D-GB-E
PU: 12
Pallet unit: 1512

Informacione për Produktin

Fletë e të dhënave të sigurisë

Images and documents

Motor oils - Made in Germany

BestBrandLogos
Rishikimi yt Rishikimi yt
Ju lutemi shkruani emrin tuaj
(Opsionale)
(Opsionale)
Ju lutemi jepni një email të vlefshëm
Ju lutemi jepni një përmbledhje
Ju lutemi jepni një përshkrim për vlerësimin
Kjo është një fushë e kërkuar.

Në mënyrë që të jemi në gjendje t'i përgjigjemi reagimeve tuaja dhe të përmirësojmë shërbimin tonë si rezultat, ne do t'ju kontaktojmë në raste individuale, nëse është e nevojshme, me pyetje individuale dhe gjithmonë me një kërkesë për konfirmimin e vlerësimit tuaj në adresën e postës elektronike që keni dhënë (Neni6 (1) lit. f DSGVO).

Your opinion is important to us!

Be a trailblazer and rate the product, so that others can benefit from your experience and we can keep on optimising!
Jane Doe 15.06.2024
Your opinion is important to us! Be a pioneer and rate the product so that others can benefit from your experience and we can always optimize!
Jane Doe 15.06.2024
Your opinion is important to us! Be a pioneer and rate the product so that others can benefit from your experience and we can always optimize!
Klientët e biznesit
Kontaktoni ekspertët tanë tani. Gjeni personin e duhur të kontaktit në zonën tuaj
Konsumatorët privatë
Gjeni tregtarë të përshtatshëm në zonën tuaj. Shpejt dhe e lehtë me kërkimin tonë të burimit të furnizimit.