Spërkatës LM 40 me shumë funksione

SKU: P000482

Lubrifikon, pastron, shpërbën, mbron dhe ushqen. I mban pjesët lëvizëse të funksionojnë pa probleme gjatë gjithë kohës. Liron shpejt vidat e ndryshkura dhe të djegura. Depërton dhe largon papastërtitë dhe mbetjet e forta të vajit dhe grasos. Mbron nga ndryshku dhe gërryerja dhe mirëmban pjesët e kromit. Madje arrin edhe pikat më ...

Mësoni më shumë
  • rezistencë e mirë ndaj ujit
  • mbrojtje e mirë ndaj gërryerjes
  • i mban pjesët lëvizëse në funksion
  • nuk reagon ndaj plastikës, bojërave, metaleve dhe drurit
  • aftësi optimale zvarritjeje
  • Shfaq më shumë
Burimet e furnizimit
Burimet e furnizimit
ghs02 ghs07
ghs02 ghs07
Lubrifikon, pastron, shpërbën, mbron dhe ushqen. I mban pjesët lëvizëse të funksionojnë pa probleme gjatë gjithë kohës. Liron shpejt vidat e ndryshkura dhe të djegura. Depërton dhe largon papastërtitë dhe mbetjet e forta të vajit dhe grasos. Mbron nga ndryshku dhe gërryerja dhe mirëmban pjesët e kromit. Madje arrin edhe pikat më të fshehura të lubrifikimit falë kapacitetit të lartë zvarritës.
Ekspert për shtëpinë, veprimtaritë argëtuese, serviset, automjetet dhe industrinë. Për menteshat, rrotullat, bravat, vidat, çelësat, dorezat, kabllot Bowden, antenat e makinave dhe shumë më tepër.

Application

Spërkatni zonën që do të trajtohet dhe lëreni të veprojë. Gjithashtu spërkat edhe përmbys.

SKU
Informacione
Container type
Container contents
Language line
PU
Pallet unit
Container type: kanoçe aerosoli
Container contents: 400 ml
Language line: D-GB-I-E-P
PU: 12
Pallet unit: 1260
Container type: kanoçe aerosoli
Container contents: 200 ml
Language line: D-GB-I
PU: 12
Pallet unit: 1764

Informacione për Produktin

Fletë e të dhënave të sigurisë

Images and documents

Informacione për Produktin

Fletë e të dhënave të sigurisë

Images and documents

Motor oils - Made in Germany

BestBrandLogos
Rishikimi yt Rishikimi yt
Ju lutemi shkruani emrin tuaj
(Opsionale)
(Opsionale)
Ju lutemi jepni një email të vlefshëm
Ju lutemi jepni një përmbledhje
Ju lutemi jepni një përshkrim për vlerësimin
Kjo është një fushë e kërkuar.

Në mënyrë që të jemi në gjendje t'i përgjigjemi reagimeve tuaja dhe të përmirësojmë shërbimin tonë si rezultat, ne do t'ju kontaktojmë në raste individuale, nëse është e nevojshme, me pyetje individuale dhe gjithmonë me një kërkesë për konfirmimin e vlerësimit tuaj në adresën e postës elektronike që keni dhënë (Neni6 (1) lit. f DSGVO).

Your opinion is important to us!

Be a trailblazer and rate the product, so that others can benefit from your experience and we can keep on optimising!
Jane Doe 30.05.2024
Your opinion is important to us! Be a pioneer and rate the product so that others can benefit from your experience and we can always optimize!
Jane Doe 30.05.2024
Your opinion is important to us! Be a pioneer and rate the product so that others can benefit from your experience and we can always optimize!
Klientët e biznesit
Kontaktoni ekspertët tanë tani. Gjeni personin e duhur të kontaktit në zonën tuaj
Konsumatorët privatë
Gjeni tregtarë të përshtatshëm në zonën tuaj. Shpejt dhe e lehtë me kërkimin tonë të burimit të furnizimit.