Pastruesi K universal Marine

SKU: P004123

Pastrues varkash me pak shkumë dhe biodegradim me performancë të shkëlqyer pastrimi. Shpërbën edhe papastërtitë më të rënda si p.sh. gjurmët e errëta të kullimit pas një periudhe të gjatë shtrirjeje, jashtëqitjet e shpendëve, shenjat e gërvishtjes nga këpucët dhe papastërtitë e shkaktuara nga parafangot. Shumë ekonomik fal...

Mësoni më shumë
  • i biodegradueshëm
  • priret të krijojë sa më pak shkumë
  • pajtueshmëri e mirë e materialit
  • shpërbën lehtësisht papastërtitë e forta
Burimet e furnizimit
ghs07

Pastrues varkash me pak shkumë dhe biodegradim me performancë të shkëlqyer pastrimi. Shpërbën edhe papastërtitë më të rënda si p.sh. gjurmët e errëta të kullimit pas një periudhe të gjatë shtrirjeje, jashtëqitjet e shpendëve, shenjat e gërvishtjes nga këpucët dhe papastërtitë e shkaktuara nga parafangot. Shumë ekonomik falë përqendrimit efikas të përdorimit.  Me veti biodegradimi në përputhje me Ligjin mbi Detergjentet dhe Agjentët e Pastrimit të Gjermanisë (WRMG).

Pastrues universal i veçantë për pastrimin rutinë ose për varkat tepër të ndotura. I përshtatshëm për një gamë të gjerë materialesh si plastika e lyer dhe e palyer, GRP-ja dhe veshja me xhel, si dhe korrigjuesit e tekstileve, bronzi, alumini, inoksi, kromi, goma dhe druri i lyer ose i llakuar.

Application

Shpëlani sipërfaqet që do të pastrohen me ujë. Më pas spërkateni bollshëm në vendin e kërkuar ose përdorni një sfungjer dhe punoni me të. Nëse ka papastërti të dendur, përdorni një furçë të butë. Shpëlani çdo papastërti të lirë dhe mbetje pastrimi me ujë me presion. Për të shmangur njollat e smërçit, fshijeni sipërfaqen ose thajeni me një leckë mikrofibër. Gjithashtu i përshtatshëm për pastrim duke përdorur pajisje me presion të lartë. Dozimi: Për pastrime rutinë, holloni koncentratin deri në 1:20 me ujë. Për varkat tepër të ndotura dhe shtresat e trasha të thara, rekomandohet një përqendrim prej 1:8 deri në 1:12.

SKU
Informacione
Container type
Container contents
Language line
PU
Pallet unit
Container type: kanoçe plastike
Container contents: 1 l
Language line: D-F-I-E-NL
PU: 6
Pallet unit: 384

Informacione për Produktin

Fletë e të dhënave të sigurisë

Images and documents

Motor oils - Made in Germany

BestBrandLogos
Rishikimi yt Rishikimi yt
Ju lutemi shkruani emrin tuaj
(Opsionale)
(Opsionale)
Ju lutemi jepni një email të vlefshëm
Ju lutemi jepni një përmbledhje
Ju lutemi jepni një përshkrim për vlerësimin
Kjo është një fushë e kërkuar.

Në mënyrë që të jemi në gjendje t'i përgjigjemi reagimeve tuaja dhe të përmirësojmë shërbimin tonë si rezultat, ne do t'ju kontaktojmë në raste individuale, nëse është e nevojshme, me pyetje individuale dhe gjithmonë me një kërkesë për konfirmimin e vlerësimit tuaj në adresën e postës elektronike që keni dhënë (Neni6 (1) lit. f DSGVO).

Your opinion is important to us!

Be a trailblazer and rate the product, so that others can benefit from your experience and we can keep on optimising!
Jane Doe 18.06.2024
Your opinion is important to us! Be a pioneer and rate the product so that others can benefit from your experience and we can always optimize!
Jane Doe 18.06.2024
Your opinion is important to us! Be a pioneer and rate the product so that others can benefit from your experience and we can always optimize!
Klientët e biznesit
Kontaktoni ekspertët tanë tani. Gjeni personin e duhur të kontaktit në zonën tuaj
Konsumatorët privatë
Gjeni tregtarë të përshtatshëm në zonën tuaj. Shpejt dhe e lehtë me kërkimin tonë të burimit të furnizimit.