Deflektor shoi Fixklar

SKU: P001073
Po e krijoni shpejt një perspektivë të qartë? Falë këtij deflektori shiu me efekt vetë-pastrimi nuk ka asnjë problem. Ai siguron pamje më të mirë dhe më shumë siguri duke lejuar kullimin e pikave të shiut nga qarkullimi i erës dhe duke e bërë më të lehtë heqjen e papastërtive, insekteve, akullit dhe dëborës. Mësoni më shumë
  • rrit sigurinë në drejtim
  • garanton pamje të qartë
Burimet e furnizimit
ghs02 ghs07
Po e krijoni shpejt një perspektivë të qartë? Falë këtij deflektori shiu me efekt vetë-pastrimi nuk ka asnjë problem. Ai siguron pamje më të mirë dhe më shumë siguri duke lejuar kullimin e pikave të shiut nga qarkullimi i erës dhe duke e bërë më të lehtë heqjen e papastërtive, insekteve, akullit dhe dëborës.
Për të gjitha xhamat e automjeteve.

Application

1. Pastroni xhamin paraprakisht me shkumën e duhur për xhamat dhe thajeni. Nëse gjatë larjes së automjetit është vënë izolues dylli, atëherë hiqeni me silikon dhe heqës dylli.
2. Vini deflektorin e shiut Fixklar në një leckë të pastër letre dhe përdoreni me lëvizje rrethore duke e shtypur.
3. Pas rreth 10 minutash, lustrojeni me një leckë të thatë letre derisa xhami të jetë pastruar.
Shënim: Rekomandohet të përdoret çdo muaj!
SKU
Informacione
Container type
Container contents
Language line
PU
Pallet unit
Container type: shishe plastike
Container contents: 125 ml
Language line: D
PU: 12
Pallet unit: 2736

Informacione për Produktin

Fletë e të dhënave të sigurisë

Images and documents

Motor oils - Made in Germany

BestBrandLogos
Rishikimi yt Rishikimi yt
Ju lutemi shkruani emrin tuaj
(Opsionale)
(Opsionale)
Ju lutemi jepni një email të vlefshëm
Ju lutemi jepni një përmbledhje
Ju lutemi jepni një përshkrim për vlerësimin
Kjo është një fushë e kërkuar.

Në mënyrë që të jemi në gjendje t'i përgjigjemi reagimeve tuaja dhe të përmirësojmë shërbimin tonë si rezultat, ne do t'ju kontaktojmë në raste individuale, nëse është e nevojshme, me pyetje individuale dhe gjithmonë me një kërkesë për konfirmimin e vlerësimit tuaj në adresën e postës elektronike që keni dhënë (Neni6 (1) lit. f DSGVO).

Your opinion is important to us!

Be a trailblazer and rate the product, so that others can benefit from your experience and we can keep on optimising!
Jane Doe 28.05.2024
Your opinion is important to us! Be a pioneer and rate the product so that others can benefit from your experience and we can always optimize!
Jane Doe 28.05.2024
Your opinion is important to us! Be a pioneer and rate the product so that others can benefit from your experience and we can always optimize!
Klientët e biznesit
Kontaktoni ekspertët tanë tani. Gjeni personin e duhur të kontaktit në zonën tuaj
Konsumatorët privatë
Gjeni tregtarë të përshtatshëm në zonën tuaj. Shpejt dhe e lehtë me kërkimin tonë të burimit të furnizimit.