Bremsflüssigkeit SL6 DOT 4

SKU: P004508

Specifikimet / Miratimet: FMVSS 116 DOT 3/116 DOT 4, ISO 4925 Class 6, SAE J 1703/J 1704 LIQUI MOLY e rekomandon këtë produkt për automjetet ose njësitë për të cilat kërkohen specifikimet e mëposhtme ose numrat origjinalë të pjesëve rezervë: Audi 501 14 (TL 766-Z), BMW QV 34 001, GM Europe GMW 3356, Seat 501 14 (TL 766-Z), Skoda 501 14 (TL 766-Z), VW 501 14 (TL 766-Z) Shfaq më shumë

  • pikë vlimi jashtëzakonisht e lartë lagështie dhe thatësie
  • pajtueshmëri e shkëlqyer elastomeri
  • rezistencë e shkëlqyer ndaj temperaturave
  • mbrojtje e shkëlqyer kundër formimit të flluskave të avullit
  • ka qëndrueshmërinë më të lartë termike
  • Shfaq më shumë
Burimet e furnizimit
ghs08
SKU
Informacione
Container type
Container contents
Language line
PU
Pallet unit
Container type: enë plastike
Container contents: 500 ml
Language line: D
PU: 6
Pallet unit: 720
Specifikimet / Miratimet

FMVSS 116 DOT 3, FMVSS 116 DOT 4, ISO 4925 Class 6, SAE J 1703, SAE J 1704

LIQUI MOLY e rekomandon këtë produkt për automjetet ose njësitë për të cilat kërkohen specifikimet e mëposhtme ose numrat origjinalë të pjesëve rezervë

Audi 501 14 (TL 766-Z), BMW QV 34 001, GM Europe GMW 3356, Seat 501 14 (TL 766-Z), Skoda 501 14 (TL 766-Z), VW 501 14 (TL 766-Z)

Informacione për Produktin

Fletë e të dhënave të sigurisë

Images and documents

Motor oils - Made in Germany

BestBrandLogos
Rishikimi yt Rishikimi yt
Ju lutemi shkruani emrin tuaj
(Opsionale)
(Opsionale)
Ju lutemi jepni një email të vlefshëm
Ju lutemi jepni një përmbledhje
Ju lutemi jepni një përshkrim për vlerësimin
Kjo është një fushë e kërkuar.

Në mënyrë që të jemi në gjendje t'i përgjigjemi reagimeve tuaja dhe të përmirësojmë shërbimin tonë si rezultat, ne do t'ju kontaktojmë në raste individuale, nëse është e nevojshme, me pyetje individuale dhe gjithmonë me një kërkesë për konfirmimin e vlerësimit tuaj në adresën e postës elektronike që keni dhënë (Neni6 (1) lit. f DSGVO).

Your opinion is important to us!

Be a trailblazer and rate the product, so that others can benefit from your experience and we can keep on optimising!
Jane Doe 22.06.2024
Your opinion is important to us! Be a pioneer and rate the product so that others can benefit from your experience and we can always optimize!
Jane Doe 22.06.2024
Your opinion is important to us! Be a pioneer and rate the product so that others can benefit from your experience and we can always optimize!
Klientët e biznesit
Kontaktoni ekspertët tanë tani. Gjeni personin e duhur të kontaktit në zonën tuaj
Konsumatorët privatë
Gjeni tregtarë të përshtatshëm në zonën tuaj. Shpejt dhe e lehtë me kërkimin tonë të burimit të furnizimit.