Radiator antifreeze KFS 11

SKU: P001119

Ftohës me bazë glikol etileni. Kombinimi i përbërësve aktivë me një paketë të veçantë frenuese bazuar në teknologjinë hibride. Mbron mjaft mirë nga ngrica, gërryerja si dhe nga tejnxehja dhe nuk ka përmbajtje acidi amino, nitriti dhe fosfati. Siguron funksionimin e automjetit gjatë gjithë vitit në një raport të koordinuar përzierjeje me ujin.

Mësoni më shumë

LIQUI MOLY e rekomandon këtë produkt për automjetet ose njësitë për të cilat kërkohen specifikimet e mëposhtme ose numrat origjinalë të pjesëve rezervë:

Alfa Romeo 9.55523, Audi TL-774 C = G11, Behr, BMW GS 94000, Chrysler MS-7170, Cummins 85T8-2, Deutz DQC CA-14, Fiat 9.55523, IVECO 18-1830, JI Case JIC-501, Lada/Avtovaz TTM VAZ 1.97.717-97, Lancia 9.55523, MAN 324 Typ NF, MB 325.0/325.2, MTU MTL 50 ...

Shfaq më shumë

  • mbrojtje e shkëlqyer ndaj gërryerjes
  • mbrojtje e shkëlqyer kundër tejnxehjes
  • parandalon ngrirjen e sistemeve të ftohjes
  • parandalon keqfunksionimet
Burimet e furnizimit
ghs07 ghs08
Ftohës me bazë glikol etileni. Kombinimi i përbërësve aktivë me një paketë të veçantë frenuese bazuar në teknologjinë hibride. Mbron mjaft mirë nga ngrica, gërryerja si dhe nga tejnxehja dhe nuk ka përmbajtje acidi amino, nitriti dhe fosfati. Siguron funksionimin e automjetit gjatë gjithë vitit në një raport të koordinuar përzierjeje me ujin.
Për të gjitha sistemet e ftohjes dhe motorët, veçanërisht motorët e aluminit me performancë të lartë në makinat e pasagjerëve (si në motorët me djegie ashtu dhe tek automjetet hibride dhe elektrike me bateri), automjetet tregtare, motoçikletat, autobusët, makineritë bujqësore dhe ndërtimore, si dhe në motorët e palëvizshëm dhe pajisjet që kërkojnë mbrojtje nga sistemi i ftohjes me këtë cilësi.

Application

Pastroni sistemin e ftohjes me pastrues radiatori nga LIQUI MOLY (Artikulli nr. 3320). Më pas boshatiseni dhe shpëlajeni me ujë të bollshëm. Mbusheni me radiator antifreeze KFS 11 dhe ujë sipas tabelës së përzierjes dhe udhëzimeve të prodhuesit. Për këtë ne rekomandojmë ujë të destiluar. Sipas ashpërsisë dhe cilësisë së ujit është i mundur gjithashtu një hollim me ujë çezme. Hidheni në përputhje me udhëtimet vendore. Intervali i ndryshimit varet nga udhëzimet e prodhuesit. Ruajeni vetëm në gjendje të paholluar. Mund të përzihet me ftohës me bazë glikol etileni.

TABELA E PËRZIERJES

Mbrojtje nga ngrica     Mbrojtje     nga uji deri në

1 pjesë                 2 pjesë       -20 °C

1 pjesë                 1 pjesë         -40 °C

2 pjesë               1 pjesë         -68 °C

SKU
Informacione
Container type
Container contents
Language line
PU
Pallet unit
Container type: enë plastike
Container contents: 5 l
Language line: D-GB-I-E-P
PU: 4
Pallet unit: 96
LIQUI MOLY e rekomandon këtë produkt për automjetet ose njësitë për të cilat kërkohen specifikimet e mëposhtme ose numrat origjinalë të pjesëve rezervë

Alfa Romeo 9.55523, Audi TL-774 C = G11, Behr, BMW GS 94000, Chrysler MS-7170, Cummins 85T8-2, Deutz DQC CA-14, Fiat 9.55523, IVECO 18-1830, JI Case JIC-501, Lada/Avtovaz TTM VAZ 1.97.717-97, Lancia 9.55523, MAN 324 Typ NF, MB 325.0, MB 325.2, MTU MTL 5048, Opel/GM GME L 46014, Perkins, Porsche TL-774 C = G11, Saturn, Seat TL-774 C = G11, Skoda TL-774 C = G11, Tesla, Toyota Motor Corporation, Vauxhall GMEL1301, Volkswagen TL-774 C = G11, Volvo Cars 128 6083 / 002, Volvo Construction, Volvo Trucks

Informacione për Produktin

Fletë e të dhënave të sigurisë

Images and documents

Motor oils - Made in Germany

BestBrandLogos
Rishikimi yt Rishikimi yt
Ju lutemi shkruani emrin tuaj
(Opsionale)
(Opsionale)
Ju lutemi jepni një email të vlefshëm
Ju lutemi jepni një përmbledhje
Ju lutemi jepni një përshkrim për vlerësimin
Kjo është një fushë e kërkuar.

Në mënyrë që të jemi në gjendje t'i përgjigjemi reagimeve tuaja dhe të përmirësojmë shërbimin tonë si rezultat, ne do t'ju kontaktojmë në raste individuale, nëse është e nevojshme, me pyetje individuale dhe gjithmonë me një kërkesë për konfirmimin e vlerësimit tuaj në adresën e postës elektronike që keni dhënë (Neni6 (1) lit. f DSGVO).

Your opinion is important to us!

Be a trailblazer and rate the product, so that others can benefit from your experience and we can keep on optimising!
Jane Doe 13.06.2024
Your opinion is important to us! Be a pioneer and rate the product so that others can benefit from your experience and we can always optimize!
Jane Doe 13.06.2024
Your opinion is important to us! Be a pioneer and rate the product so that others can benefit from your experience and we can always optimize!
Klientët e biznesit
Kontaktoni ekspertët tanë tani. Gjeni personin e duhur të kontaktit në zonën tuaj
Konsumatorët privatë
Gjeni tregtarë të përshtatshëm në zonën tuaj. Shpejt dhe e lehtë me kërkimin tonë të burimit të furnizimit.