Profi Longlife III 5W-30

SKU: P003760

Vaj motori me fërkim të ulët i bazuar në teknologjinë sintetike të gjeneratës së 3-të Longlife. Garanton pastërti të përsosur të motorit. Redukton grumbullimin e mbetjeve problematike. Siguron funksionalitetin e filtrit të grimcave të naftës (DPF) dhe siguron jetëgjatësi maksimale. Për automjetet me intervale të gjata të ndërr ...

Mësoni më shumë

Specifikimet / Miratimet: ACEA C3, API SN, BMW Longlife-04, MB-Freigabe 229.51, VW 504 00/507 00 LIQUI MOLY e rekomandon këtë produkt për automjetet ose njësitë për të cilat kërkohen specifikimet e mëposhtme ose numrat origjinalë të pjesëve rezervë: API CF, Porsche C30 Shfaq më shumë

  • pastërti e shkëlqyer motori
  • aftësi e shkëlqyer lubrifikimi
  • mbrojtje më e lartë ndaj konsumimit
  • qëndrueshmëri optimale ndaj vjetrimit
  • furnizim i shpejtë vaji në temperatura të ulëta
  • Shfaq më shumë
Burimet e furnizimit
Burimet e furnizimit
Burimet e furnizimit
Burimet e furnizimit
Vaj motori me fërkim të ulët i bazuar në teknologjinë sintetike të gjeneratës së 3-të Longlife. Garanton pastërti të përsosur të motorit. Redukton grumbullimin e mbetjeve problematike. Siguron funksionalitetin e filtrit të grimcave të naftës (DPF) dhe siguron jetëgjatësi maksimale. Për automjetet me intervale të gjata të ndërrimit të vajit (WIV etj.).
Veçanërisht për automjetet Volkswagen dhe VW Group. Vaj për të gjitha stinët për motorët me benzinë dhe naftë duke përfshirë teknologjinë FSI, Common Rail dhe atë të grykës së pompës. Veçanërisht i përshtatshëm për automjetet me gaz (CNG/LPG) dhe për automjetet me filtra të grimcave të naftës (DPF), edhe kur janë të montuara. Turboja dhe konverteri katalitik janë testuar.

Application

Duhet të respektohen udhëzimet e përdorimit të prodhuesve të automjeteve dhe motorëve. Shënim: Efikasiteti i plotë dhe mbrojtja e filtrit të grimcave të naftës garantohet vetëm kur nuk përzihet! Këshilla nga servisi: Në sistemet e cisternave, sasia e mbetur e vajit të disponueshëm në treg nuk mund të jetë më shumë se 5%.
SKU
Informacione
Container type
Container contents
Language line
PU
Pallet unit
Container type: enë plastike
Container contents: 20 l
Language line: D
PU: 1
Pallet unit: 24
Container type: fuçi prej flete të zezë metalike
Container contents: 205 l
Language line: D
PU: 1
Pallet unit: 2
Container type: fuçi prej flete të zezë metalike
Container contents: 60 l
Language line: D
PU: 1
Pallet unit: 6
Container type: enë plastike
Container contents: 1 l
Language line: D
PU: 6
Pallet unit: 600
Specifikimet / Miratimet

ACEA C3, API SN, BMW Longlife-04, MB-Approval 229.51, VW 504 00, VW 507 00

LIQUI MOLY e rekomandon këtë produkt për automjetet ose njësitë për të cilat kërkohen specifikimet e mëposhtme ose numrat origjinalë të pjesëve rezervë

API CF, Porsche C30

Informacione për Produktin

Fletë e të dhënave të sigurisë

Images and documents

Informacione për Produktin

Fletë e të dhënave të sigurisë

Images and documents

Informacione për Produktin

Fletë e të dhënave të sigurisë

Images and documents

Informacione për Produktin

Fletë e të dhënave të sigurisë

Images and documents

Motor oils - Made in Germany

BestBrandLogos
Rishikimi yt Rishikimi yt
Ju lutemi shkruani emrin tuaj
(Opsionale)
(Opsionale)
Ju lutemi jepni një email të vlefshëm
Ju lutemi jepni një përmbledhje
Ju lutemi jepni një përshkrim për vlerësimin
Kjo është një fushë e kërkuar.

Në mënyrë që të jemi në gjendje t'i përgjigjemi reagimeve tuaja dhe të përmirësojmë shërbimin tonë si rezultat, ne do t'ju kontaktojmë në raste individuale, nëse është e nevojshme, me pyetje individuale dhe gjithmonë me një kërkesë për konfirmimin e vlerësimit tuaj në adresën e postës elektronike që keni dhënë (Neni6 (1) lit. f DSGVO).

Your opinion is important to us!

Be a trailblazer and rate the product, so that others can benefit from your experience and we can keep on optimising!
Jane Doe 12.06.2024
Your opinion is important to us! Be a pioneer and rate the product so that others can benefit from your experience and we can always optimize!
Jane Doe 12.06.2024
Your opinion is important to us! Be a pioneer and rate the product so that others can benefit from your experience and we can always optimize!
Klientët e biznesit
Kontaktoni ekspertët tanë tani. Gjeni personin e duhur të kontaktit në zonën tuaj
Konsumatorët privatë
Gjeni tregtarë të përshtatshëm në zonën tuaj. Shpejt dhe e lehtë me kërkimin tonë të burimit të furnizimit.