Molygen New Generation 10W-30

SKU: P003599

Vaj motori me performancë të lartë dhe me fërkim të ulët për përdorim gjatë gjithë vitit. Vajrat bazë jotradicionalë të kombinuar me teknologjinë më të përparuar të aditivëve dhe aditivi i veçantë Molygen garantojnë një vaj motori me viskozitet të ulët, shumë të qëndrueshëm ndaj prerjes, i cili parandalon në mënyrë t ...

Mësoni më shumë

Specifikimet / Miratimet: API SP, ILSAC GF-6A LIQUI MOLY gjithashtu rekomandon këtë produkt për automjete ose montime për të cilat kërkohen specifikimet e mëposhtme ose numrat e pjesëve origjinale: Chrysler MS-6395, Daihatsu, Fiat 9.55535-CR1, Ford, GM, GM 6094 M, Honda, Hyundai, Isuzu, Kia, Mazda, Mitsubishi, Nissan, Subaru, Suzuki, Toyota Shfaq më shumë

  • pastërti e shkëlqyer motori
  • mbrojtje e shkëlqyer ndaj konsumit
  • reagim i shkëlqyer ndaj temperaturave të larta dhe të ulëta
  • fuqi e shkëlqyer e forcave prerëse
  • siguri e shkëlqyer lubrifikimi
  • Shfaq më shumë
Burimet e furnizimit
Burimet e furnizimit
Burimet e furnizimit
Vaj motori me performancë të lartë dhe me fërkim të ulët për përdorim gjatë gjithë vitit. Vajrat bazë jotradicionalë të kombinuar me teknologjinë më të përparuar të aditivëve dhe aditivi i veçantë Molygen garantojnë një vaj motori me viskozitet të ulët, shumë të qëndrueshëm ndaj prerjes, i cili parandalon në mënyrë të sigurt grumbullimet, zvogëlon humbjet e fërkimit të motorit dhe mbron në mënyrë optimale nga konsumimi. Kjo çon në kursimin e karburantit, ndërsa në të njëjtën kohë zgjat jetën e shërbimit të motorit.
Optimal për motorët modernë atizatikë dhe amerikanë me benzinë dhe teknologji me shumë valvule, ngarkues turbo, me dhe pa intercooling (LLK). Për të mbrojtur dhe ruajtur vlerën e motorit me intervale të gjata të ndërrimit të vajit dhe kriteret e larta të motorit.

Application

Respektoni udhëzimet e përdorimit të prodhuesve të automjeteve dhe motorëve. Mund të përzihet me të gjitha vajrat motorike të disponueshme në treg. Megjithatë, efikasiteti optimal mundësohet kur përdoret i papërzier.

SKU
Informacione
Container type
Container contents
Language line
PU
Pallet unit
Container type: enë plastike
Container contents: 4 l
Language line: BOOKLET
PU: 4
Pallet unit: 180
Container type: enë plastike
Container contents: 5 l
Language line: BOOKLET
PU: 4
Pallet unit: 144
Container type: enë plastike
Container contents: 1 l
Language line: BOOKLET
PU: 12
Pallet unit: 576
Specifikimet / Miratimet

API SP, ILSAC GF-6A

LIQUI MOLY gjithashtu rekomandon këtë produkt për automjete ose montime për të cilat kërkohen specifikimet e mëposhtme ose numrat e pjesëve origjinale

Chrysler MS-6395, Daihatsu, Fiat 9.55535-CR1, Ford, GM, GM 6094 M, Honda, Hyundai, Isuzu, Kia, Mazda, Mitsubishi, Nissan, Subaru, Suzuki, Toyota

Informacione për Produktin

Fletë e të dhënave të sigurisë

Images and documents

Informacione për Produktin

Fletë e të dhënave të sigurisë

Images and documents

Informacione për Produktin

Fletë e të dhënave të sigurisë

Images and documents

Motor oils - Made in Germany

BestBrandLogos
Rishikimi yt Rishikimi yt
Ju lutemi shkruani emrin tuaj
(Opsionale)
(Opsionale)
Ju lutemi jepni një email të vlefshëm
Ju lutemi jepni një përmbledhje
Ju lutemi jepni një përshkrim për vlerësimin
Kjo është një fushë e kërkuar.

Në mënyrë që të jemi në gjendje t'i përgjigjemi reagimeve tuaja dhe të përmirësojmë shërbimin tonë si rezultat, ne do t'ju kontaktojmë në raste individuale, nëse është e nevojshme, me pyetje individuale dhe gjithmonë me një kërkesë për konfirmimin e vlerësimit tuaj në adresën e postës elektronike që keni dhënë (Neni6 (1) lit. f DSGVO).

Your opinion is important to us!

Be a trailblazer and rate the product, so that others can benefit from your experience and we can keep on optimising!
Jane Doe 22.05.2024
Your opinion is important to us! Be a pioneer and rate the product so that others can benefit from your experience and we can always optimize!
Jane Doe 22.05.2024
Your opinion is important to us! Be a pioneer and rate the product so that others can benefit from your experience and we can always optimize!
Klientët e biznesit
Kontaktoni ekspertët tanë tani. Gjeni personin e duhur të kontaktit në zonën tuaj
Konsumatorët privatë
Gjeni tregtarë të përshtatshëm në zonën tuaj. Shpejt dhe e lehtë me kërkimin tonë të burimit të furnizimit.