Molygen New Generation 10W-40

SKU: P001759

Vaj motori me performancë të lartë dhe me fërkim të ulët për përdorim gjatë gjithë vitit. Vajrat bazë jotradicionalë të kombinuar me teknologjinë më të përparuar të aditivëve dhe aditivi i veçantë Molygen garantojnë një vaj motori me viskozitet të ulët, shumë të qëndrueshëm ndaj prerjes, i cili parandalon në mënyrë t ...

Mësoni më shumë

LIQUI MOLY gjithashtu rekomandon këtë produkt për automjete ose montime për të cilat kërkohen specifikimet e mëposhtme ose numrat e pjesëve origjinale: ACEA A3/B4, API SL, Fiat 9.55535-G2, GWM, HAVAL, MB 229.3, Peugeot Citroen (PSA) B71 2300, Renault RN 0700/RN 0710, VW 501 01/502 00/505 00, Wuling Shfaq më shumë

  • pastërti e shkëlqyer motori
  • reagim i shkëlqyer ndaj temperaturave të larta dhe të ulëta
  • mbrojtje e shkëlqyer ndaj konsumimit
  • forca të larta prerëse
  • përzihet me vajrat motorike të disponueshme në treg
  • Shfaq më shumë
Burimet e furnizimit
Burimet e furnizimit
Burimet e furnizimit
Burimet e furnizimit
Burimet e furnizimit
Vaj motori me performancë të lartë dhe me fërkim të ulët për përdorim gjatë gjithë vitit. Vajrat bazë jotradicionalë të kombinuar me teknologjinë më të përparuar të aditivëve dhe aditivi i veçantë Molygen garantojnë një vaj motori me viskozitet të ulët, shumë të qëndrueshëm ndaj prerjes, i cili parandalon në mënyrë të sigurt grumbullimet, zvogëlon humbjet e fërkimit të motorit dhe mbron në mënyrë optimale nga konsumimi. Kjo çon në kursimin e karburantit, ndërsa në të njëjtën kohë zgjat jetën e shërbimit të motorit.
Optimal për motorët modernë me naftë dhe benzinë të automjeteve të pasagjerëve me dhe pa ngarkues turbo të gazrave të shkarkimit. Për të mbrojtur dhe ruajtur vlerën e motorit me intervale të gjata të ndërrimit të vajit dhe kriteret e larta të motorit

Application

Respektoni udhëzimet e përdorimit të prodhuesve të automjeteve dhe motorëve. Mund të përzihet me të gjitha vajrat motorike të disponueshme në treg. Megjithatë, efikasitet optimal vetëm kur përdoret i papërzier.

SKU
Informacione
Container type
Container contents
Language line
PU
Pallet unit
Container type: enë plastike
Container contents: 4 l
Language line: BOOKLET
PU: 4
Pallet unit: 180
Container type: fuçi prej flete të zezë metalike
Container contents: 205 l
Language line: D-GB
PU: 1
Pallet unit: 2
Container type: fuçi prej flete të zezë metalike
Container contents: 60 l
Language line: D-GB
PU: 1
Pallet unit: 6
Container type: enë plastike
Container contents: 1 l
Language line: BOOKLET
PU: 12
Pallet unit: 672
Container type: enë plastike
Container contents: 5 l
Language line: BOOKLET
PU: 4
Pallet unit: 144
LIQUI MOLY gjithashtu rekomandon këtë produkt për automjete ose montime për të cilat kërkohen specifikimet e mëposhtme ose numrat e pjesëve origjinale

ACEA A3, ACEA B4, API SL, Fiat 9.55535-G2, GWM, HAVAL, MB 229.3, Peugeot Citroen (PSA) B71 2300, Renault RN 0700, Renault RN 0710, VW 501 01, VW 502 00, VW 505 00, Wuling

Informacione për Produktin

Fletë e të dhënave të sigurisë

Images and documents

Informacione për Produktin

Fletë e të dhënave të sigurisë

Images and documents

Informacione për Produktin

Fletë e të dhënave të sigurisë

Images and documents

Informacione për Produktin

Fletë e të dhënave të sigurisë

Images and documents

Informacione për Produktin

Fletë e të dhënave të sigurisë

Images and documents

Motor oils - Made in Germany

BestBrandLogos
Rishikimi yt Rishikimi yt
Ju lutemi shkruani emrin tuaj
(Opsionale)
(Opsionale)
Ju lutemi jepni një email të vlefshëm
Ju lutemi jepni një përmbledhje
Ju lutemi jepni një përshkrim për vlerësimin
Kjo është një fushë e kërkuar.

Në mënyrë që të jemi në gjendje t'i përgjigjemi reagimeve tuaja dhe të përmirësojmë shërbimin tonë si rezultat, ne do t'ju kontaktojmë në raste individuale, nëse është e nevojshme, me pyetje individuale dhe gjithmonë me një kërkesë për konfirmimin e vlerësimit tuaj në adresën e postës elektronike që keni dhënë (Neni6 (1) lit. f DSGVO).

Your opinion is important to us!

Be a trailblazer and rate the product, so that others can benefit from your experience and we can keep on optimising!
Jane Doe 22.05.2024
Your opinion is important to us! Be a pioneer and rate the product so that others can benefit from your experience and we can always optimize!
Jane Doe 22.05.2024
Your opinion is important to us! Be a pioneer and rate the product so that others can benefit from your experience and we can always optimize!
Klientët e biznesit
Kontaktoni ekspertët tanë tani. Gjeni personin e duhur të kontaktit në zonën tuaj
Konsumatorët privatë
Gjeni tregtarë të përshtatshëm në zonën tuaj. Shpejt dhe e lehtë me kërkimin tonë të burimit të furnizimit.