Pastrues universal Marine

SKU: P003657
Zhvillim i posaçëm për pastrim të butë si dhe mbrojtje dhe kujdes të varkave. Me veti biodegradimi në përputhje me Ligjin mbi Detergjentet dhe Agjentët e Pastrimit të Gjermanisë (WRMG). Mësoni më shumë
  • anti-statik, parandalon rindotjen e shpejtë
  • efekt i shkëlqyer pastrimi
  • i biodegradueshëm
  • spektër i gjerë përdorimi
  • përshtatet për polikarbonatin
  • Shfaq më shumë
Burimet e furnizimit
Zhvillim i posaçëm për pastrim të butë si dhe mbrojtje dhe kujdes të varkave. Me veti biodegradimi në përputhje me Ligjin mbi Detergjentet dhe Agjentët e Pastrimit të Gjermanisë (WRMG).
Veçanërisht për pastrimin dhe largimin e papastërtive nga varkat.

Application

Pastruesi spërkatet nga pak dhe në mënyrë të barabartë mbi sipërfaqet që do të pastrohen dhe fërkohet me një sfungjer ose furçë duke ushtruar një presion të lehtë. Papastërtia e liruar dhe mbetjet nga pastruesi duhet të shpëlahen me ujë të pastër. Kur përdoret si duhet, nuk gërryen pjesët plastike si GRP-në, sipërfaqet e dëmtuara të drurit, gomës, bojës, tekstilit, qelqit dhe metalit.
SKU
Informacione
Container type
Container contents
Language line
PU
Pallet unit
Container type: shishe plastike me spërkatje
Container contents: 1 l
Language line: D-F-I-E-NL
PU: 6
Pallet unit: 480

Informacione për Produktin

Fletë e të dhënave të sigurisë

Images and documents

Motor oils - Made in Germany

BestBrandLogos
Rishikimi yt Rishikimi yt
Ju lutemi shkruani emrin tuaj
(Opsionale)
(Opsionale)
Ju lutemi jepni një email të vlefshëm
Ju lutemi jepni një përmbledhje
Ju lutemi jepni një përshkrim për vlerësimin
Kjo është një fushë e kërkuar.

Në mënyrë që të jemi në gjendje t'i përgjigjemi reagimeve tuaja dhe të përmirësojmë shërbimin tonë si rezultat, ne do t'ju kontaktojmë në raste individuale, nëse është e nevojshme, me pyetje individuale dhe gjithmonë me një kërkesë për konfirmimin e vlerësimit tuaj në adresën e postës elektronike që keni dhënë (Neni6 (1) lit. f DSGVO).

Your opinion is important to us!

Be a trailblazer and rate the product, so that others can benefit from your experience and we can keep on optimising!
Jane Doe 23.06.2024
Your opinion is important to us! Be a pioneer and rate the product so that others can benefit from your experience and we can always optimize!
Jane Doe 23.06.2024
Your opinion is important to us! Be a pioneer and rate the product so that others can benefit from your experience and we can always optimize!
Klientët e biznesit
Kontaktoni ekspertët tanë tani. Gjeni personin e duhur të kontaktit në zonën tuaj
Konsumatorët privatë
Gjeni tregtarë të përshtatshëm në zonën tuaj. Shpejt dhe e lehtë me kërkimin tonë të burimit të furnizimit.