Mbyllje vidash me forcë të lartë

SKU: P001418
Parandalon lirimin e padëshiruar të vidhave dhe lirimin kur ka dridhje. Kurohet shpejt dhe në mënyrë të sigurt. Mund të përdoret në sipërfaqe të lyera me vaj. Izolon vidat dhe parandalon rrjedhjet. Ka rezistencë të mirë ndaj substancave kimike. Me një gamë të gjerë temperaturash nga -60 °C deri në +150 °C. Mësoni më shumë
  • rezistent ndaj ngarkesave dhe dridhjeve
  • mund të përdoret në sipërfaqe të lyera me vaj
  • gamë e gjerë temperature
  • kurohet shpejt
  • parandalon rrjedhjet
  • Shfaq më shumë
Burimet e furnizimit
Burimet e furnizimit
Parandalon lirimin e padëshiruar të vidhave dhe lirimin kur ka dridhje. Kurohet shpejt dhe në mënyrë të sigurt. Mund të përdoret në sipërfaqe të lyera me vaj. Izolon vidat dhe parandalon rrjedhjet. Ka rezistencë të mirë ndaj substancave kimike. Me një gamë të gjerë temperaturash nga -60 °C deri në +150 °C.
Për të gjitha madhësitë e zakonshme të dadove dhe vidave të çdo kategorie cilësie.

Application

Përdoreni në mënyrë të barabartë në vida ose dado. Kurimi bëhet në mungesë të ajrit (anaerobik).

Kur bëhet fjalë për kohën e kurimit, duhet bërë dallimi mes materialeve aktive dhe pasive.

Materialet aktive janë metale me përmbajtje të lartë hekuri ose bakri (p.sh. hekur, çelik, bakër, tunxh, bronz). Materialet aktive sigurojnë kurim të shpejtë.

Me materiale pasive si çeliku me aliazh të lartë (inoks), zinku, alumini ose plastika, forcimi ndodh shumë ngadalë.

SKU
Informacione
Container type
Container contents
Language line
PU
Pallet unit
Container type: shishe plastike
Container contents: 10 g
Language line: D
PU: 20
Pallet unit: 4000
Container type: shishe plastike
Container contents: 50 g
Language line: D-GB-E
PU: 12
Pallet unit: 2880

Informacione për Produktin

Fletë e të dhënave të sigurisë

Images and documents

Informacione për Produktin

Fletë e të dhënave të sigurisë

Images and documents

Motor oils - Made in Germany

BestBrandLogos
Rishikimi yt Rishikimi yt
Ju lutemi shkruani emrin tuaj
(Opsionale)
(Opsionale)
Ju lutemi jepni një email të vlefshëm
Ju lutemi jepni një përmbledhje
Ju lutemi jepni një përshkrim për vlerësimin
Kjo është një fushë e kërkuar.

Në mënyrë që të jemi në gjendje t'i përgjigjemi reagimeve tuaja dhe të përmirësojmë shërbimin tonë si rezultat, ne do t'ju kontaktojmë në raste individuale, nëse është e nevojshme, me pyetje individuale dhe gjithmonë me një kërkesë për konfirmimin e vlerësimit tuaj në adresën e postës elektronike që keni dhënë (Neni6 (1) lit. f DSGVO).

Your opinion is important to us!

Be a trailblazer and rate the product, so that others can benefit from your experience and we can keep on optimising!
Jane Doe 23.06.2024
Your opinion is important to us! Be a pioneer and rate the product so that others can benefit from your experience and we can always optimize!
Jane Doe 23.06.2024
Your opinion is important to us! Be a pioneer and rate the product so that others can benefit from your experience and we can always optimize!
Klientët e biznesit
Kontaktoni ekspertët tanë tani. Gjeni personin e duhur të kontaktit në zonën tuaj
Konsumatorët privatë
Gjeni tregtarë të përshtatshëm në zonën tuaj. Shpejt dhe e lehtë me kërkimin tonë të burimit të furnizimit.