Marine 2T DFI Motor Oil

SKU: P003789

Vaj motori pjesërisht sintetik dhe tejet i fuqishëm me 2 lëvizje, i zhvilluar posaçërisht për sektorin Marine. Përshtatur me kërkesat e ndërlikuara të gjeneratës së fundit të motorëve me injektim të drejtpërdrejtë. Siguron lubrifikimin optimal edhe në temperatura të larta operimi, siguron pastërtinë maksimale të motorit dhe pi ...

Mësoni më shumë

Specifikimet / Miratimet: NMMA TC-W3® LIQUI MOLY e rekomandon këtë produkt për automjetet ose njësitë për të cilat kërkohen specifikimet e mëposhtme ose numrat origjinalë të pjesëve rezervë: Evinrude E-Tec Engines, ISO L-EGC/L-EGD, JASO FC/FD, Mercury DFI 2 stroke Engines Shfaq më shumë

  • pastërti e shkëlqyer motori
  • mbrojtje e shkëlqyer ndaj gërryerjes
  • për lubrifikim të ndarë dhe të përzier
  • lubrifikim optimal në të gjitha kushtet e funksionimit
Burimet e furnizimit
Vaj motori pjesërisht sintetik dhe tejet i fuqishëm me 2 lëvizje, i zhvilluar posaçërisht për sektorin Marine. Përshtatur me kërkesat e ndërlikuara të gjeneratës së fundit të motorëve me injektim të drejtpërdrejtë. Siguron lubrifikimin optimal edhe në temperatura të larta operimi, siguron pastërtinë maksimale të motorit dhe pistonit, si dhe djegiet me pak tym.
Rekomanduar dhe testuar për motorët me 2 lëvizje Evinrude E-Tec dhe Mercury DFI. Mund të përdoret në raportet e përzierjes 1:30, 1:50 ose 1:100. Gjithashtu i përshtatshëm për të gjithë motorët e tjerë me 2 lëvizje dhe DFI me 2 lëvizje. Për lubrifikimin e përzier dhe të ndarë.

Application

Si zakonisht me vajrat e motorit me 2 lëvizje për lubrifikimin e përzier dhe të ndarë. Duhet të respektohen raportet e përzierjes së prodhuesve përkatës të motorit.

SKU
Informacione
Container type
Container contents
Language line
PU
Pallet unit
Container type: enë plastike
Container contents: 5 l
Language line: D-BOOKLET
PU: 4
Pallet unit: 144
Specifikimet / Miratimet

NMMA TC-W3®

LIQUI MOLY e rekomandon këtë produkt për automjetet ose njësitë për të cilat kërkohen specifikimet e mëposhtme ose numrat origjinalë të pjesëve rezervë

Evinrude E-Tec Engines, ISO L-EGC, ISO L-EGD, JASO FC, JASO FD, Mercury DFI 2 stroke Engines

Informacione për Produktin

Fletë e të dhënave të sigurisë

Images and documents

Motor oils - Made in Germany

BestBrandLogos
Rishikimi yt Rishikimi yt
Ju lutemi shkruani emrin tuaj
(Opsionale)
(Opsionale)
Ju lutemi jepni një email të vlefshëm
Ju lutemi jepni një përmbledhje
Ju lutemi jepni një përshkrim për vlerësimin
Kjo është një fushë e kërkuar.

Në mënyrë që të jemi në gjendje t'i përgjigjemi reagimeve tuaja dhe të përmirësojmë shërbimin tonë si rezultat, ne do t'ju kontaktojmë në raste individuale, nëse është e nevojshme, me pyetje individuale dhe gjithmonë me një kërkesë për konfirmimin e vlerësimit tuaj në adresën e postës elektronike që keni dhënë (Neni6 (1) lit. f DSGVO).

Your opinion is important to us!

Be a trailblazer and rate the product, so that others can benefit from your experience and we can keep on optimising!
Jane Doe 23.06.2024
Your opinion is important to us! Be a pioneer and rate the product so that others can benefit from your experience and we can always optimize!
Jane Doe 23.06.2024
Your opinion is important to us! Be a pioneer and rate the product so that others can benefit from your experience and we can always optimize!
Klientët e biznesit
Kontaktoni ekspertët tanë tani. Gjeni personin e duhur të kontaktit në zonën tuaj
Konsumatorët privatë
Gjeni tregtarë të përshtatshëm në zonën tuaj. Shpejt dhe e lehtë me kërkimin tonë të burimit të furnizimit.