Touring High Tech Super SHPD-Motoröl 15W-40 TBN20

SKU: P000999

Vaj modern motori multi-grade (me shumë gradë) për motorët e gjeneratës së fundit. Vajrat bazë cilësorë dhe teknologjia më e fundit e aditivëve sigurojnë rezerva maksimale të performancës si dhe mbrojtje të shkëlqyer ndaj konsumit me intervale jashtëzakonisht të gjata të ndryshimit të vajit. Konvertuesi katalitik i testuar dhe i ...

Mësoni më shumë

Specifikimet / Miratimet: ACEA E7, A3/B4, API CI-4/SL LIQUI MOLY e rekomandon këtë produkt për automjetet ose njësitë për të cilat kërkohen specifikimet e mëposhtme ose numrat origjinalë të pjesëve rezervë: Allison C4, Caterpillar ECF-1-a/ECF-2, Cummins CES 20076/CES 20077/CES 20078, Detroit Diesel DDC 93K215, Deutz DQC III-10, JASO DH-1, John Deere JDQ 78A, Mack EO-M Plus, MAN M 3275-1, MB 228.3, MTU Typ 2, Renault Trucks RLD-2, Volvo VDS-3 Shfaq më shumë

  • veti të shkëlqyera detergjente dhe shpërndarëse
  • mbrojtje e shkëlqyer ndaj konsumit
  • për të gjithë motorët e naftës
  • për intervale tejet të gjata të ndërrimit të vajit
  • testuar për katalizator
  • Shfaq më shumë
Burimet e furnizimit
Vaj modern motori multi-grade (me shumë gradë) për motorët e gjeneratës së fundit. Vajrat bazë cilësorë dhe teknologjia më e fundit e aditivëve sigurojnë rezerva maksimale të performancës si dhe mbrojtje të shkëlqyer ndaj konsumit me intervale jashtëzakonisht të gjata të ndryshimit të vajit. Konvertuesi katalitik i testuar dhe ideal për automjetet me dhe pa ngarkues turbo të gazrave të shkarkimit.
Përdoret në mënyrë universale duke u përqendruar te motorët modernë me naftë. Por edhe për flotat e përziera të automjeteve.

Application

Duhet të respektohen udhëzimet e përdorimit të prodhuesve të automjeteve dhe motorëve. Mund të përzihet me të gjitha vajrat motorike të disponueshme në treg. Efikasiteti optimal vetëm kur përdoret i papërzier.
SKU
Informacione
Container type
Container contents
Language line
PU
Pallet unit
Container type: fuçi prej flete të zezë metalike
Container contents: 205 l
Language line: D-GB
PU: 1
Pallet unit: 2
Specifikimet / Miratimet

ACEA E7, A3/B4, API CI-4, API SL

LIQUI MOLY e rekomandon këtë produkt për automjetet ose njësitë për të cilat kërkohen specifikimet e mëposhtme ose numrat origjinalë të pjesëve rezervë

Allison C4, Caterpillar ECF-1-a, Caterpillar ECF-2, Cummins CES 20076, Cummins CES 20077, Cummins CES 20078, Detroit Diesel DDC 93K215, Deutz DQC III-10, JASO DH-1, John Deere JDQ 78A, Mack EO-M Plus, MAN M 3275-1, MB 228.3, MTU Typ 2, Renault Trucks RLD-2, Volvo VDS-3

Informacione për Produktin

Fletë e të dhënave të sigurisë

Images and documents

Motor oils - Made in Germany

BestBrandLogos
Rishikimi yt Rishikimi yt
Ju lutemi shkruani emrin tuaj
(Opsionale)
(Opsionale)
Ju lutemi jepni një email të vlefshëm
Ju lutemi jepni një përmbledhje
Ju lutemi jepni një përshkrim për vlerësimin
Kjo është një fushë e kërkuar.

Në mënyrë që të jemi në gjendje t'i përgjigjemi reagimeve tuaja dhe të përmirësojmë shërbimin tonë si rezultat, ne do t'ju kontaktojmë në raste individuale, nëse është e nevojshme, me pyetje individuale dhe gjithmonë me një kërkesë për konfirmimin e vlerësimit tuaj në adresën e postës elektronike që keni dhënë (Neni6 (1) lit. f DSGVO).

Your opinion is important to us!

Be a trailblazer and rate the product, so that others can benefit from your experience and we can keep on optimising!
Jane Doe 23.06.2024
Your opinion is important to us! Be a pioneer and rate the product so that others can benefit from your experience and we can always optimize!
Jane Doe 23.06.2024
Your opinion is important to us! Be a pioneer and rate the product so that others can benefit from your experience and we can always optimize!
Klientët e biznesit
Kontaktoni ekspertët tanë tani. Gjeni personin e duhur të kontaktit në zonën tuaj
Konsumatorët privatë
Gjeni tregtarë të përshtatshëm në zonën tuaj. Shpejt dhe e lehtë me kërkimin tonë të burimit të furnizimit.