Leichtlauf Turbo 10W-40

SKU: P000610

Specifikimet / Miratimet: ACEA A3/B4, API SL/CF, MB-Freigabe 229.3, VW 501 01/505 00 LIQUI MOLY e rekomandon këtë produkt për automjetet ose njësitë për të cilat kërkohen specifikimet e mëposhtme ose numrat origjinalë të pjesëve rezervë: Fiat 9.55535-D2/9.55535-G2, MB 229.1, Peugeot Citroen (PSA) B71 2300, Renault RN 0700/RN 0710 Shfaq më shumë

  • pastërti e shkëlqyer motori
  • mbrojtje e shkëlqyer ndaj konsumit
  • reagim i shkëlqyer ndaj temperaturave të larta dhe të ulëta
  • përshtatet për automjete me kilometrazh mbi 100 000 km
  • forca të larta prerëse
  • Shfaq më shumë
Burimet e furnizimit
SKU
Informacione
Container type
Container contents
Language line
PU
Pallet unit
Container type: fuçi prej flete të zezë metalike
Container contents: 60 l
Language line: D-GB
PU: 1
Pallet unit: 6
Specifikimet / Miratimet

ACEA A3, ACEA B4, API CF, API SL, MB-Approval 229.3, VW 501 01, VW 505 00

LIQUI MOLY e rekomandon këtë produkt për automjetet ose njësitë për të cilat kërkohen specifikimet e mëposhtme ose numrat origjinalë të pjesëve rezervë

Fiat 9.55535-D2, Fiat 9.55535-G2, MB 229.1, Peugeot Citroen (PSA) B71 2300, Renault RN 0700, Renault RN 0710

Informacione për Produktin

Fletë e të dhënave të sigurisë

Images and documents

Motor oils - Made in Germany

BestBrandLogos
Rishikimi yt Rishikimi yt
Ju lutemi shkruani emrin tuaj
(Opsionale)
(Opsionale)
Ju lutemi jepni një email të vlefshëm
Ju lutemi jepni një përmbledhje
Ju lutemi jepni një përshkrim për vlerësimin
Kjo është një fushë e kërkuar.

Në mënyrë që të jemi në gjendje t'i përgjigjemi reagimeve tuaja dhe të përmirësojmë shërbimin tonë si rezultat, ne do t'ju kontaktojmë në raste individuale, nëse është e nevojshme, me pyetje individuale dhe gjithmonë me një kërkesë për konfirmimin e vlerësimit tuaj në adresën e postës elektronike që keni dhënë (Neni6 (1) lit. f DSGVO).

Your opinion is important to us!

Be a trailblazer and rate the product, so that others can benefit from your experience and we can keep on optimising!
Jane Doe 15.06.2024
Your opinion is important to us! Be a pioneer and rate the product so that others can benefit from your experience and we can always optimize!
Jane Doe 15.06.2024
Your opinion is important to us! Be a pioneer and rate the product so that others can benefit from your experience and we can always optimize!
Klientët e biznesit
Kontaktoni ekspertët tanë tani. Gjeni personin e duhur të kontaktit në zonën tuaj
Konsumatorët privatë
Gjeni tregtarë të përshtatshëm në zonën tuaj. Shpejt dhe e lehtë me kërkimin tonë të burimit të furnizimit.