Special Tec AA 5W-30

SKU: P000334

Vaj motori modern, premium me fërkim të ulët, i zhvilluar posaçërisht për përdorim gjatë gjithë vitit në automjetet aziatike dhe amerikane. Kombinimi i vajrave bazë jotradicionalë të bazuara në teknologjinë sintetike në bashkëpunim me aditivët më të fundit garantojnë një vaj motori që siguron mbrojtje të shkëlqyer kundër k ...

Mësoni më shumë

Specifikimet / Miratimet: API SP, ILSAC GF-6A LIQUI MOLY e rekomandon këtë produkt për automjetet ose njësitë për të cilat kërkohen specifikimet e mëposhtme ose numrat origjinalë të pjesëve rezervë: Chrysler, Fiat 9.55535-CR1, Ford WSS-M2C 946-A/946-B1/961-A1, GM 6094 M, GM dexos1 Gen 3, GWM, HAVAL, Honda, Hyundai, Kia, Mazda, Nissan, Subaru, Toyota, Wuling Shfaq më shumë

  • pastërti e shkëlqyer motori
  • reagim i shkëlqyer ndaj temperaturave të ulëta
  • garanton jetëgjatësi
  • siguri e shkëlqyer lubrifikimi
  • forca të larta prerëse
  • Shfaq më shumë
Burimet e furnizimit
Burimet e furnizimit
Burimet e furnizimit
Burimet e furnizimit
Burimet e furnizimit
Burimet e furnizimit
Vaj motori modern, premium me fërkim të ulët, i zhvilluar posaçërisht për përdorim gjatë gjithë vitit në automjetet aziatike dhe amerikane. Kombinimi i vajrave bazë jotradicionalë të bazuara në teknologjinë sintetike në bashkëpunim me aditivët më të fundit garantojnë një vaj motori që siguron mbrojtje të shkëlqyer kundër konsumimit, zvogëlon konsumimin e vajit dhe karburantit, e mban motorin të pastër dhe garanton vajosje të shpejtë të motorit.
Optimal për motorët modernë atizatikë dhe amerikanë me benzinë dhe teknologji me shumë valvule, ngarkues turbo, me dhe pa intercooling (LLK). Përshtatet veçanërisht me intervalet e gjata të ndërrimit të vajit dhe kërkesat e larta të motorit.

Application

Duhet të respektohen udhëzimet e përdorimit të prodhuesve të automjeteve dhe motorëve. Efekti i plotë arrihet vetëm kur nuk përzihet.
SKU
Informacione
Container type
Container contents
Language line
PU
Pallet unit
Container type: enë plastike
Container contents: 1 l
Language line: BOOKLET
PU: 6
Pallet unit: 576
Container type: enë plastike
Container contents: 4 l
Language line: BOOKLET
PU: 4
Pallet unit: 180
Container type: enë plastike
Container contents: 5 l
Language line: BOOKLET
PU: 4
Pallet unit: 144
Container type: enë plastike
Container contents: 20 l
Language line: D-GB-I-E-P
PU: 1
Pallet unit: 24
Container type: fuçi prej flete të zezë metalike
Container contents: 60 l
Language line: D-GB
PU: 1
Pallet unit: 6
Container type: fuçi prej flete të zezë metalike
Container contents: 205 l
Language line: D-GB
PU: 1
Pallet unit: 2
Specifikimet / Miratimet

API SP, ILSAC GF-6A

LIQUI MOLY e rekomandon këtë produkt për automjetet ose njësitë për të cilat kërkohen specifikimet e mëposhtme ose numrat origjinalë të pjesëve rezervë

Chrysler, Fiat 9.55535-CR1, Ford WSS-M2C 946-A, Ford WSS-M2C 946-B1, Ford WSS-M2C 961-A1, GM 6094 M, GM dexos1 Gen 3, GWM, HAVAL, Honda, Hyundai, Kia, Mazda, Nissan, Subaru, Toyota, Wuling

Informacione për Produktin

Fletë e të dhënave të sigurisë

Images and documents

Informacione për Produktin

Fletë e të dhënave të sigurisë

Images and documents

Informacione për Produktin

Fletë e të dhënave të sigurisë

Images and documents

Informacione për Produktin

Fletë e të dhënave të sigurisë

Images and documents

Informacione për Produktin

Fletë e të dhënave të sigurisë

Images and documents

Informacione për Produktin

Fletë e të dhënave të sigurisë

Images and documents

Motor oils - Made in Germany

BestBrandLogos
Rishikimi yt Rishikimi yt
Ju lutemi shkruani emrin tuaj
(Opsionale)
(Opsionale)
Ju lutemi jepni një email të vlefshëm
Ju lutemi jepni një përmbledhje
Ju lutemi jepni një përshkrim për vlerësimin
Kjo është një fushë e kërkuar.

Në mënyrë që të jemi në gjendje t'i përgjigjemi reagimeve tuaja dhe të përmirësojmë shërbimin tonë si rezultat, ne do t'ju kontaktojmë në raste individuale, nëse është e nevojshme, me pyetje individuale dhe gjithmonë me një kërkesë për konfirmimin e vlerësimit tuaj në adresën e postës elektronike që keni dhënë (Neni6 (1) lit. f DSGVO).

Your opinion is important to us!

Be a trailblazer and rate the product, so that others can benefit from your experience and we can keep on optimising!
Jane Doe 19.06.2024
Your opinion is important to us! Be a pioneer and rate the product so that others can benefit from your experience and we can always optimize!
Jane Doe 19.06.2024
Your opinion is important to us! Be a pioneer and rate the product so that others can benefit from your experience and we can always optimize!
Klientët e biznesit
Kontaktoni ekspertët tanë tani. Gjeni personin e duhur të kontaktit në zonën tuaj
Konsumatorët privatë
Gjeni tregtarë të përshtatshëm në zonën tuaj. Shpejt dhe e lehtë me kërkimin tonë të burimit të furnizimit.