Dyll me spërkatje për shkëlqim

SKU: P001094

Pastron dhe izolon me një veprim. Largon papastërtitë e lehta dhe të yndyrshme shpejt dhe pa mundim, duke mos shkaktuar gërvishtje. Jep një shkëlqim rrezatues me thellësi të shkëlqyer ngjyrash, balancon gërvishtjet e vogla fare dhe e izolon bojën me një shtresë mbrojtëse në mënyrë optimale që të mos ndikohet nga kushtet mjedisore.

Mësoni më shumë
  • tepër efikas
  • pa silikon
  • përdoret në mënyrë universale
  • pastrim shkaktuar vija
Burimet e furnizimit
ghs02
Pastron dhe izolon me një veprim. Largon papastërtitë e lehta dhe të yndyrshme shpejt dhe pa mundim, duke mos shkaktuar gërvishtje. Jep një shkëlqim rrezatues me thellësi të shkëlqyer ngjyrash, balancon gërvishtjet e vogla fare dhe e izolon bojën me një shtresë mbrojtëse në mënyrë optimale që të mos ndikohet nga kushtet mjedisore.
Për pastrimin dhe izolimin e bojës në rast të papastërtive individuale (p.sh. jashtëqitjet e shpendëve, papastërtitë me yndyrë të lehtë etj.) në fushën e makinave dhe automjeteve tregtare.

Application

1. Nëse ka ndotje të rëndë, pastroni dhe thani paraprakisht sipërfaqet që do të trajtohen plotësisht. 
2. Shkundeni mirë përpara përdorimit.
3. Përdorni dyll llaku me shkëlqim në mënyrë të barabartë dhe nga pak. Trajtoni vetëm zona individuale.
4. Pas një kohe të shkurtër tharjeje, pastroni sipërfaqen me një leckë mikrofibër (Artikulli nr. 21783) dhe izolojeni njëkohësisht.
Shënim: Mos e spërkatni në sipërfaqe e ngrohura fort ose mos e përdorni kur ka rreze të drejtpërdrejta të diellit!
SKU
Informacione
Container type
Container contents
Language line
PU
Pallet unit
Container type: kanoçe aerosoli
Container contents: 400 ml
Language line: D
PU: 6
Pallet unit: 1080

Informacione për Produktin

Fletë e të dhënave të sigurisë

Images and documents

Motor oils - Made in Germany

BestBrandLogos
Rishikimi yt Rishikimi yt
Ju lutemi shkruani emrin tuaj
(Opsionale)
(Opsionale)
Ju lutemi jepni një email të vlefshëm
Ju lutemi jepni një përmbledhje
Ju lutemi jepni një përshkrim për vlerësimin
Kjo është një fushë e kërkuar.

Në mënyrë që të jemi në gjendje t'i përgjigjemi reagimeve tuaja dhe të përmirësojmë shërbimin tonë si rezultat, ne do t'ju kontaktojmë në raste individuale, nëse është e nevojshme, me pyetje individuale dhe gjithmonë me një kërkesë për konfirmimin e vlerësimit tuaj në adresën e postës elektronike që keni dhënë (Neni6 (1) lit. f DSGVO).

Your opinion is important to us!

Be a trailblazer and rate the product, so that others can benefit from your experience and we can keep on optimising!
Jane Doe 29.05.2024
Your opinion is important to us! Be a pioneer and rate the product so that others can benefit from your experience and we can always optimize!
Jane Doe 29.05.2024
Your opinion is important to us! Be a pioneer and rate the product so that others can benefit from your experience and we can always optimize!
Klientët e biznesit
Kontaktoni ekspertët tanë tani. Gjeni personin e duhur të kontaktit në zonën tuaj
Konsumatorët privatë
Gjeni tregtarë të përshtatshëm në zonën tuaj. Shpejt dhe e lehtë me kërkimin tonë të burimit të furnizimit.