• 11.04.2018
  • Unternehmen

LIQUI MOLYn uudet kasvot

Öljynvalmistajan suomenkielinen verkkosivusto on saanut uuden ulkoasun
Huhtikuu 2018 – Saksalainen öljy- ja lisäaineasiantuntija LIQUI MOLY on muokannut suomenkielistä verkkosivustoaan www.liqui-moly.fi. Se on nyt selkeämmin jäsennelty ja sisältää uusia toimintoja ja sisältöjä. ”Nyt vierailijat löytävät hakemansa vielä aiempaakin nopeammin”, LIQUI MOLYn Suomen liiketoiminnasta vastaava Ingo Linder sanoo.

Uusi verkkosivusto seuraa ulkoasultaan saksankielistä ja kansainvälistä LIQUI MOLY -verkkosivustoa. Sen rakenne on aiempaa selkeämpi. Myös sisältöä on muokattu. Tarjolla on nyt kattava FAQ-osio, jossa on vastattu usein kysyttyihin kysymyksiin, kuten ”voiko moottoriöljyjä sekoittaa keskenään” ja ”mitä tapahtuu, jos moottoriöljyä täyttää liikaa”. Uusi verkkosivusto on responsiivinen, ja sitä voi käyttää helposti älypuhelimella.

Öljyopas on sekä vanhan että uuden verkkosivuston ydin. Syöttämällä oppaaseen rekisterinumeron käyttäjä saa eteensä luettelon kulloiseenkin ajoneuvoon sopivista öljyistä. Vaihtoehtoisesti öljyoppaaseen voidaan syöttää auton merkki, malli ja moottorin tyyppi. On erittäin tärkeää käyttää oikeaa öljyä, sillä öljy on nykyään nestemäinen varaosa, jonka on sovittava täsmälleen kulloiseenkin moottoriin. Väärän öljyn käyttö on kuin asentaisi autoon epäsopivan varaosan.