Shkëlqim i lartë metalik

SKU: P001079

Mbron, mirëmban dhe izolon bojërat metalike nga ndikimet e motit. Për një shkëlqim rrezatues. Me mbrojtje afatgjatë kundër kushteve klimatike. Largon shiun dhe papastërtitë për një periudhë të gjatë dhe rrit rezistencën e bojës ndaj ndikimeve të dëmshme mjedisore. Grimcat e vogla të dyllit zënë vend edhe në gërvishtjet më ...

Mësoni më shumë
  • mbrojtje e shkëlqyer afatgjatë
  • përshtatet për pastrimin e makinerive
  • mbron kundër ndikimeve agresive mjedisore
  • shkëlqim i lartë rrezatues
  • shumë i lehtë për t’u lustruar
Burimet e furnizimit

Mbron, mirëmban dhe izolon bojërat metalike nga ndikimet e motit. Për një shkëlqim rrezatues. Me mbrojtje afatgjatë kundër kushteve klimatike. Largon shiun dhe papastërtitë për një periudhë të gjatë dhe rrit rezistencën e bojës ndaj ndikimeve të dëmshme mjedisore. Grimcat e vogla të dyllit zënë vend edhe në gërvishtjet më të vogla mikro, i mbushin ato dhe lënë një sipërfaqe të përsosur. I përshtatshëm për makineritë e lustrimit.

Për të gjitha bojërat metalike. Pak i zbehur deri në mat. Mos e përdorni në bojëra mat!

Application

Sipërfaqet që do të trajtohen duhet të pastrohen mirë dhe të thahen me kujdes paraprakisht. Tundni fort shkëlqimin të lartë metalik përpara përdorimit, më pas vendoseni në një leckë të butë, në një leckë lustruese ose sfungjer dhe hidheni nga pak dhe në mënyrë të barabartë në sipërfaqet e lyera duke ushtruar pak trysni nën lëvizjet rrethore. Trajtoni vetëm zona të pjesshme. Lëreni shkëlqimin e lartë metalik të thahet derisa të formohet një shtresë mat. Pastaj këtë hiqeni me një leckë të pastër e të thatë dhe lustrojeni. Mos e përdorni në nxehtësi të drejtpërdrejtë ose në sipërfaqe të lyera të ngrohta. Përdorimi i rregullt çon në një kujdes optimal të bojës.
SKU
Informacione
Container type
Container contents
Language line
PU
Pallet unit
Container type: shishe plastike
Container contents: 500 ml
Language line: D-GB-I-E-P
PU: 6
Pallet unit: 900

Informacione për Produktin

Fletë e të dhënave të sigurisë

Images and documents

Motor oils - Made in Germany

BestBrandLogos
Rishikimi yt Rishikimi yt
Ju lutemi shkruani emrin tuaj
(Opsionale)
(Opsionale)
Ju lutemi jepni një email të vlefshëm
Ju lutemi jepni një përmbledhje
Ju lutemi jepni një përshkrim për vlerësimin
Kjo është një fushë e kërkuar.

Në mënyrë që të jemi në gjendje t'i përgjigjemi reagimeve tuaja dhe të përmirësojmë shërbimin tonë si rezultat, ne do t'ju kontaktojmë në raste individuale, nëse është e nevojshme, me pyetje individuale dhe gjithmonë me një kërkesë për konfirmimin e vlerësimit tuaj në adresën e postës elektronike që keni dhënë (Neni6 (1) lit. f DSGVO).

Your opinion is important to us!

Be a trailblazer and rate the product, so that others can benefit from your experience and we can keep on optimising!
Jane Doe 15.06.2024
Your opinion is important to us! Be a pioneer and rate the product so that others can benefit from your experience and we can always optimize!
Jane Doe 15.06.2024
Your opinion is important to us! Be a pioneer and rate the product so that others can benefit from your experience and we can always optimize!
Klientët e biznesit
Kontaktoni ekspertët tanë tani. Gjeni personin e duhur të kontaktit në zonën tuaj
Konsumatorët privatë
Gjeni tregtarë të përshtatshëm në zonën tuaj. Shpejt dhe e lehtë me kërkimin tonë të burimit të furnizimit.