• 11/06/2024
  • 2min

Praktik pa kompromis

#E-Mobilitet

Aditivi LIQUI MOLY Hybrid ruan karburantin në automjetet hibride pa probleme

Aftësia për të lëvizur si nga ana elektrike ashtu edhe me motorin me djegie është një aspekt praktik për shumë njerëz. Megjithatë, kjo do të thotë gjithashtu se motori me benzinë ​​shpesh operohet kur është i ftohtë dhe ndizet dhe ndalet shpesh. Përveç kësaj, nuk duhet të shkoni më aq shpesh në pompën karburantit, kështu që benzina qëndron më gjatë në rezervuar dhe vjetërsohet.

Janë pikërisht këto "efekte anësore" të pakëndshme që aditivi hibrid di të parandalojë: Stabilizon karburantin dhe e mbron atë nga oksidimi dhe vjetërsimi. Depozitat e rrëshirës në sistemin e karburantit hiqen nga molekulat e pastrimit. Si rezultat, aditivi hibrid ofron mbrojtje optimale ndaj korrozionit dhe e mban sistemin të pastër. Hapni kapakun e rezervuarit, shtoni atë në benzinë ​​të freskët dhe keni mbaruar. Një kanaçe është e mjaftueshme për deri në 75 litra.

Për ngarje të relaksuar në modalitetin elektrik dhe performancën më të mirë kur ju nevojitet. Shkurtimisht:

Aditivi hibrid stabilizon karburantin, pastron sistemin dhe redukton konsumin e karburantit.

Aditiv hibrid

  • mbrojtje e mirë nga korrozioni
  • stabilitet optimal ndaj vjetërsimit
  • redukton emetimet e CO2
  • redukton emetimet ndotëse
  • parandalon formimin e mbeturinave të depozituara
  • kursimi i karburantit
  • I përshtatshëm për motorët me kolektor të marrjes dhe me injeksion të drejtpërdrejtë
  • pastron sistemin e injektimit dhe dhomën e djegies
  • stabilizon karburantin gjatë periudhave më të gjata të përdorimit