Lustër me shkëlqim

SKU: P001081
Pastron, lustron, mbron dhe shkëlqen. Rifreskon llakun mat dhe e bën atë të shkëlqejë përsëri. Balancon pabarazinë më të lehtë në bojë. Mbron bojën nga efektet e motit. I përshtatshëm për makineritë e lustrimit. Mësoni më shumë
  • përpunim tejet i lehtë
  • mbrojtje e shkëlqyer afatgjatë
  • përshtatet për pastrimin e makinerive
  • mbron kundër ndikimeve agresive mjedisore
  • shkëlqim i lartë rrezatues
  • Shfaq më shumë
Burimet e furnizimit
Pastron, lustron, mbron dhe shkëlqen. Rifreskon llakun mat dhe e bën atë të shkëlqejë përsëri. Balancon pabarazinë më të lehtë në bojë. Mbron bojën nga efektet e motit. I përshtatshëm për makineritë e lustrimit.
Veçanërisht për bojërat me ngjyra, nga mati deri tek ato të zbehurat. Mos e përdorni në bojëra mat!

Application

Sipërfaqet që do të trajtohen duhet të pastrohen mirë me kujdes paraprakisht. Tundni fort, më pas vendoseni në një leckë të butë, në një leckë lustruese ose sfungjer dhe hidheni nga pak dhe në mënyrë të barabartë në sipërfaqet e lyera duke ushtruar pak trysni nën lëvizjet rrethore. Trajtoni vetëm zona të pjesshme. Pastaj thjesht fshini çdo mbetje lustrimi me një leckë të butë dhe të pastër (mundësisht një leckë mikrofibër). Mos e përdorni
në nxehtësi të drejtpërdrejtë ose në sipërfaqe të lyera të nxehta. Përdorimi i rregullt çon në një mbrojtje dhe kujdes optimal për bojën.
SKU
Informacione
Container type
Container contents
Language line
PU
Pallet unit
Container type: shishe plastike
Container contents: 500 ml
Language line: D-GB-I-E-P
PU: 6
Pallet unit: 900

Informacione për Produktin

Fletë e të dhënave të sigurisë

Informacion i produktit për konsumatorët Më shumë informacion

Images and documents

Motor oils - Made in Germany

BestBrandLogos
Rishikimi yt Rishikimi yt
Ju lutemi shkruani emrin tuaj
(Opsionale)
(Opsionale)
Ju lutemi jepni një email të vlefshëm
Ju lutemi jepni një përmbledhje
Ju lutemi jepni një përshkrim për vlerësimin
Kjo është një fushë e kërkuar.

Në mënyrë që të jemi në gjendje t'i përgjigjemi reagimeve tuaja dhe të përmirësojmë shërbimin tonë si rezultat, ne do t'ju kontaktojmë në raste individuale, nëse është e nevojshme, me pyetje individuale dhe gjithmonë me një kërkesë për konfirmimin e vlerësimit tuaj në adresën e postës elektronike që keni dhënë (Neni6 (1) lit. f DSGVO).

Your opinion is important to us!

Be a trailblazer and rate the product, so that others can benefit from your experience and we can keep on optimising!
Jane Doe 16.06.2024
Your opinion is important to us! Be a pioneer and rate the product so that others can benefit from your experience and we can always optimize!
Jane Doe 16.06.2024
Your opinion is important to us! Be a pioneer and rate the product so that others can benefit from your experience and we can always optimize!
Klientët e biznesit
Kontaktoni ekspertët tanë tani. Gjeni personin e duhur të kontaktit në zonën tuaj
Konsumatorët privatë
Gjeni tregtarë të përshtatshëm në zonën tuaj. Shpejt dhe e lehtë me kërkimin tonë të burimit të furnizimit.